Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a nyomtató tud matricát...

Ez a nyomtató tud matricát nyomtatni?

Figyelt kérdés

Olvastam rola, hogy tobb fele papirra alkalmas, esetleg matricat is tudhat?

[link]

2021. ápr. 30. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Matrica is ugyanúgy papír viszont mivel két réteg közt ott a ragasztó, és nyomtatás közben hőt is használ, így én nem tenném a gépbe.
2021. ápr. 30. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Matricat porfestekkel szoktak inkabb nyomatni mintsem tintassal.
2021. ápr. 30. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Upsz benéztem, azt hittem lézer. Stornó a válaszom, bocs.

2021. ápr. 30. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyen etikettet: [link]

általában lehet tintasugaras nyomtatóval nyomtatni. Szép lehet hogy nem lesz, de pl. egy cégnek praktikus a feladót csak rácímkézni a borítékokra, ha azt közvetlenül nyomtatni nem tudják. A fő nehézség az, ha a nyomtató nagyon meghajlítja a papírt, a nyomtatott oldalával kifelé. Ekkor leválhatnak a matricák és elakadnak a gép belsejében, ami igen kellemetlen. Bizonyos tintasugaras gépeknek van egy másik papírtálcája hátul, amihez nehezebb hozzáférni, de akkor nem hajlítja meg, ha azt használod.

Milyen matricára gondolsz pontosan?

2021. ápr. 30. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
én nyomtattam már tintással, működik
2021. ápr. 30. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:

4#

Fémdobozokra matrica, vízálló ha lehetséges

Színes cimkék lennének

2021. máj. 31. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!