Milyen nyomtatóval tudok matricákat nyomtatni?

Figyelt kérdés

Sajnos nemigen találtam erről semmi írást a neten. Elkezdtem unalmamba átrajzolni dolgokat vektorosan, és kitaláltam, hogy milyen jó lenne ha tudnék nyomtatni matricákat, leginkább kisebbeket.

Milyen nyomtatót tudok venni erre a célra? Van itt olyan, aki ezzel foglalkozik, és tud írni az egészről néhány sort?

2020. aug. 16. 20:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy rendesen, minőségit akarok csinálni. A tintasugarassal fekete-fehérrel papírra nyomtatás, majd utána celluxot rá és bele a vízbe variációt nemigen szeretném alkalmazni :)
2020. aug. 16. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

milyen matricára szeretnél nyomtatni?

én a sima tuntasugarassal az APlI gyártműnyú etikett címkékre nyomtattam. azzal simán elbolgodult és nem is kopott le - olyan hamar :D

viszont ez kb sima papír, ragasztóval, tehát sem nem kopásálló, sem nem vízálló.

a cégnél sokat csináltam feliratokat ISO, tűzvédelem, stb... úgyhogy kinyomtattam sima papírra, lamináltam, majd kétoldalassa felragasztottam ahova kellett.

2020. aug. 16. 21:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy régi barátom Oracal típusú fóliára nyomtatott, lehúztam, felragasztottam, védőfóliát lehúztam, fent maradt. Szép, fényes, csillogó papír volt, rendesen ragadt is, nagyon szerettem mikor csinált nekem ilyeneket, csak már nincs a szakmában, és nem tudom megkérdezni hogy mit hogyan kell :D
2020. aug. 16. 21:46
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet kapni fényes felületű matricát is, amire lehet nyomtatni, én ilyenre nyomtatok hp4535-el, egész jó csak zabálja a tintát.
2020. aug. 17. 06:23
 5/5 BeefEater ***** válasza:
Amit a második válaszoló írt: tudsz venni öntapadós matricát A/4 -es ívben. Olyat vegyél, amire lehet lézernyomtatóval nyomtatni (a tintasugaras hajlamos maszatolódni ha nedvesebb környezetben van a matrica).
2020. aug. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!