A félakusztikus jazz gitáromon ki lett cserélve az aljzat jackre . Az erősítőnek van alapból egy kisebb zaja mikor be van kapcsolva . Ha a hangerő potmétert tekerem az alap zúgás is hangosabb lesz de ez még mondhatni egy kibírható szint . Ha cleanben használom gitárt általában nem szokott ezen kívül más zaj keletkezni . Van egy beépített drive csatornája az erősítőnek és amikor azt bekapcsolom egy erőteljesebb zúgás veszi kezdetét . Ha ennek feltekerem a gain-jét meg a saját hangerejét elkezd mégjobban búgni . Ha rádugom a gitárt és ebben a csatornában használom akkor ez még erőteljesebb . Ha feljebb tekerem a potikat rajta egy magasabb szintre elkezd sípolni viszont ha pengetek akkor némileg csillapodik de zúg össze vissza. Ha a szabályzók alacsonyabban vannak akkor pedig búg játék közben viszont ha hozzáérek a csatlakozó fém részéhez azonnal abba marad és csak az alap halk zaj marad ami nem zavaró mert szinte meg sem hallani . Kipróbáltam fejhallgatóval is és annak a jackjéhez értem hozzá akkor sem búgott . Sok különböző konektorban is kipróbáltam de mindenhol megegyezik . De amikor elengedem azonnal folytatódik a zúgás . Mi lehet a gond? Esetleg a gitár lett rosszul megforrasztva vagy az erősítővel van valami ?
"A félakusztikus jazz gitáromon ki lett cserélve az aljzat jackre "
Mi volt előtte?
2021. ápr. 29. 01:36
3/11 anonim válasza:
#2 Biztosan tűs DIN csati azokon a Csehszlovák Jolana gitárokon, vagy a szovjet ural-on.
2021. ápr. 29. 06:04
4/11 Oldfire válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Így első hallásra földelési gond lehet.
2021. ápr. 29. 07:30
5/11 anonim válasza:
Van fotó a csatlakozások bekötéséről?
Szerintem csak szimplán sikerült felcserélni valamit az átszerelésnél.
2021. ápr. 29. 07:50
6/11 anonim válasza:
„Földeletlen a konnektor”
Sok erősítőnek nincs védőföldelése, a hálózati kábelük kéterű, ilyen erősítőt hiába csatlakoztatsz védőföldeléses konnektorba, a földelés nem lesz összekötve a készülék fémházával.
Amikor hozzáérsz a csatlakozó fém részéhez, akkor te magad „földeled” le. Az emberi testnek van valamekkora kapacitása a föld felé és ez néha elég a „földeléshez”. Egy jó megépített erősítőnek nem szabadna ilyen jellegű problémát mutatnia. Nem te kötöttél be valamit rosszul a jack dugónál?
2021. ápr. 29. 10:04
7/11 A kérdező kommentje:
Igen DIN aljzat lett átforrasztva 6.3-as mono jackre .
+ A gitáron magán az egyik a háromból (legalsó) potmétert ha feltekerem az is csak plusz zajt generál ha le van tekerve akkor az erősítő zúgásait hallani amiket már leírtam . Egyáltalán az a poti mit állít ? A másik kettő normálisan működik .
2021. ápr. 29. 12:23
8/11 anonim válasza:
Ez így nem jó, az árnyékolást és a belső eret felcserélted. Az árnyékolást és a kéket fel kell cserélni. Az árnyékolást a középső ponthoz (a képen a felső), a kéket pedig a kép szerinti jobboldali csatlakozóhoz kell forrasztani.
2021. ápr. 29. 12:42
9/11 anonim válasza:
ja, fordítva forrasztottad. gondolom az egész rendszer ilyen emberek előtti katsztrófikus állapotot idéz, amikor még kína nem gyártott gitárt, vagy akármit, ami bármi, csak elvolt azzal az elánnal, hogy felfedezték a puskaport és próbálták összerakni a kommnizmust, ami egy hülyeség, de elért hozzájuk a világ fejlett részéből kiindult "vegyünk olcsón munkaerőt" hullám, aminek eredendően japán volt a gazdája önerőből, mivel nem fegyverkezhetett a kettő. nulla véhá után és a Taiwan-ban gyártott amerikai szabaccságszoborból okulva az általunk vélt művelt világ-a levétézlett háborúkból kikupálódva-szétszervezte az olcsógyártást, ami most megállt kínában, szóval a lényeg, hogy vegyél már egy gyetva kínai gitárt meg erősítőt, ami nem fog zúgni.
2021. ápr. 29. 18:20
10/11 anonim válasza:
Bizony, látszik hogy fordítva kötötted ezért pokolian zajos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!