Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jelentsem a szolgáltatónál a...

Jelentsem a szolgáltatónál a kábel szerelőt?

Figyelt kérdés
Két napja (csütörtökön) jártak nálam az internetszolgáltató munkatársai, újfajta net kábelt és routert kötöttek be. Mondták, hogy másképp kellene elhelyezni a kábelt, és emiatt összesen két lyukat kell fúrniuk a falban. Mondom oké, semmi gond, csináljátok. Nem mondták, hogy hol fúrnak, nekem pedig akkor eszembe sem jutott megkérdezni. Kívülról fúrtak az ablak feletti sarokban, és pont eltalálták a függönykarnis dübeljét, ami így leszakadt, és a szobában leborította a tv-t. Nem kifejezetten jelentős a kár, tálán 40-50ezerbe kerül egy tv használtan. Elnézést kért a szerelő, és megigérte, hogy kifizeti kárt. 40ezer forintban egyeztünk meg, telefonszámot cseréltünk, és azt igérte, hogy még aznap délután felhív és elhozza a pénzt. Egész nap nem hívott, így pénteken hívtam én, de folyamatosan ki van kapcsolva a telefonja.

2021. ápr. 24. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Azt úgy mégis mért hinnék el neked? (40-50 ezer neked nem jelentős? De jó neked!)
2021. ápr. 24. 22:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem mai többszázezres készülék.
2021. ápr. 24. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
egy probat meger, szerintem a szolgaltatoknak egy ilyet komolyan kellene venni, mert vegul is az o rossz hiruket fogja kelteni, ha a szereloik osszetorik a butorokat
2021. ápr. 24. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
K.A.M.U.
2021. ápr. 24. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
vamzer
2021. ápr. 24. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

ha igaz a történet, akkor jelentsd...ha lehet személyesen.

Évekkel ezelőtt hasonlóan jártam, csak nem volt ekkora a baj.

2021. ápr. 24. 23:36
 7/7 gabesz147 ***** válasza:
32%

Melyik bűnbanda? :-).

Veszteni valód nincs, jelentsd.

2021. ápr. 25. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!