Telefonos távirányító app régi TV-re?
Van egy Sony tv-m (nem mai darab) és eléggé rossz a távirányítója. Próbáltam már több távirányítós appot is, de nem működnek, van amelyik a típust sem találta. Lehetséges ilyen appot nem okos tévékkel is használni? Esetleg valaki tudna ajánlani egy appot?
A tv-m:
SONY RM-ED007
Ahogy az előttem lévők írták, infra portos telefonnal az első ilyen alkalmazással menni fog. Nem értem mért írják itt páran hogy egyszerűbb a valódi távirányító, amikor sokan már lassan a seggüket is a telefonnal törlik.
Egyébként ha mindenképp fizikai távirányítót szeretnél, a legközelebbi Media Markt TV osztályán bizonyára segítenek.
(Egyébként a kérdésben a távirányító típusát írtad le)
Azóta kipucoltam a rávirányítót, és jobban működik. Talán ha időnként kipucolom jó lesz még egy darabig.
(Azért így sem tökéletes, de jobb mint amilyen volt.)
Még egyszer ideteszem, ez pontosan a TE Tv-éd-hez való távirányító.
A multifunkciós, vagy univerzális távirányíthat betanítható se rossz, de nem mindig tudja az összes funkciót.
Ennél a Távirányító boltnál vettem a 10 éves Sharp TV-émhez utángyártottat, kifogástalan, csak elem kellett bele, semmi hókuszpókusz telefonnal:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!