Telefonos távirányító app régi TV-re?
Van egy Sony tv-m (nem mai darab) és eléggé rossz a távirányítója. Próbáltam már több távirányítós appot is, de nem működnek, van amelyik a típust sem találta. Lehetséges ilyen appot nem okos tévékkel is használni? Esetleg valaki tudna ajánlani egy appot?
A tv-m:
SONY RM-ED007
Aha. És milyen telefonra?
Mert gondolom, csak azzal a telefonnal lenne használható, amelyiken van infra port.
De az már egy jó évtizede nem jellemző...
Viszont lehet kapni ilyen kis, a fülhallgató jack bemenetébe csatlakoztatható IR ledet.
Nem próbáltam, de gondolom, hogy olyankor meg a megfelelő hangerőn kell lejátszani a különböző funkciókhoz tartozó jelet, úgymint egy mp3-at.
Ami nem lehet egy marhagyors megoldás, ráadásul állandóan ki-be dugdosni a telefonba?
"De az már egy jó évtizede nem jellemző..."
Ehh, azért vissza az agancsokkal, Xiaomi-nál elég jellemző, még mai napig hálisten. Nekem sokszor volt olyan hétköznapi jelenet, amikor hasznát vettem, és hasznos is, főleg ha van egy gyári app, amiben rengeteg gyártó benne van (közel összes), és "programozhatod", hogy melyik a jó.
Köszi a válaszokat!
Huawei p40 lite e telefonom van. Egyszer vettem egy univerzális távirányítót, de nem működött, pedig nem csak az én tv-men próbáltam. Lehet hogy gyári hibás volt. Azt hiszem be kell érnem a régi távirányítóval.
"Xiaomi-nál elég jellemző, még mai napig hálisten."
Hálisten.
Ha olyan telefonja van a kérdezőnek, akkor még fennálhat pl. olyan gond, hogy eltakarja az infrát egy (éppen ott) nem átlátszó tok stb. De ezt, illetve azt majd ő szépen leírja ide, hogy milyen okostel. készüléke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!