Lehet így is használni a gitárt? Nem lesz baja ha így használom 1 rugó nélkül? Vagy csak az adott hangszedő nem fog működni?
A gitáron a hangszedőkön ( a fedőlap alatt) kis rugók vannak kétoldalt. 3hangszedő van így összesen 6 rugó.
a fedőlap le lett szedve, és elvesztettem az egyik rugót.
Rendben köszi. Amúgy már abban sem vagyok biztos h itt votlak-e a rugók..ezért rakok egy képet, jó helyre raktam a rugókat a hangszedőknél?
De remélem bedughatom áram alá a rugó hiánya miatt, szóval remélem nem lesz semmi elektromos zűrzavar.:)
Jó most már még egy rugó hiányzik -.-
A fedőlapot meg nem tudom normálisan ráilleszteni mert valami mindig elcsúszik alatta, aztán mire visszaigazítom a rugó leesik a helyéről.-.-
Úgy h valószínűleg elviszem boltba összerakatni meg rugót kérni. Mennyit kérhetnek érte?
Szarul csinálod az egészet.
Először kell összerakni a koptatólapot, hangszedőkkel együtt, aztán készen rácsavarozni a testre.
Ilyesmi szerelésekért, meg ilyen minimál alkatrészekért általában pofátlanul sokat elkérnek egy hangszerboltban.
köszönöm.:) tényleg hülyén csináltam..csak már ideges voltam.:D
Na majd próbálkozom azért előbb magamtól összerakni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!