Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Google szülői felügyelet /...

Google szülői felügyelet / korhatár ellenőrzése probléma?

Figyelt kérdés

A barátnőm youtubon nem tudott megnézni egy állítólagosan 18+ besorolású videót(közben meg csak egy gameplay videó volt), és mikor a korhatár ellenőrzésére ráment, akkor közölte vele, hogy ő még nem elég idős, hogy saját google fiókja legyen (amúgy pár nap és 16), és hogy szülői felügyelet alá kell vonni a fiókját, különben törölni fogják 14 napon belül.

A történet ott folytatódik, hogy minden oldalon mindent beállítottunk (mostmár én vagyok az apja, jej xD), de még mindig kiírja, hogy életkor ellenőrzése, holott minden jogosultságot megadtunk neki, és még így sem engedi. A nagyobb baj, hogy még mindig törölni akarja, valamint bankkártyát kér az ellenőrzéshez, amit remélem mindenki megért, hogy nagyon nem szeretném megadni. Pls segítsetek, mert már nem tudunk mást kitalálni :,D "MÁR CSAK 10 NAP VAN HÁTRA!!4!!". Ja és igen, fontos dolgok vannak ahhoz a címhez kötve.

Előre is köszönjük, ha valaki tud segíteni. Legyen szép napotok/estétek. :) <3

2021. márc. 27. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

"amit remélem mindenki megért, hogy nagyon nem szeretném megadni."

Mert ugye miért kéne a szolgáltatást annak szabályai szerint használni, ugyan már.

2021. márc. 27. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ha a fiókba beenged, csinálj(atok) egy biztonsági mentést, esetleg írhattok e-mailt a google-nak. A play-ben a leírás cimke legalján van egy elérhetőség, arra írjatok(angolul), hátha válaszolnak 10 napon belül.
2021. márc. 27. 23:01
 3/3 anonim válasza:
A Google nem válaszol a levelekre, max. automatikus választ. Én a munkahelyi fiókomat vesztettem el, letiltották, mert illetéktelen behatolónak minősítettek, mivel nem adtam meg telefonszámot (nem volt kötelező), a biztonsági sms-t nem kapom meg és nem enged be a rendszer. Nekem nagyon fontos levelek vesztek el.
2021. márc. 28. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!