Hogyan írjak meg titokban egy könyvet?😄
Régóta körvonalazódtak már történetek a fejemben és most le is szeretném írni őket. Hagyományosan nem akarok írni, mert egyrészt a papír összegyűrődhet, elveszhet stb. Másrészt azt például valaki megtalálhatja.
Azért szeretném mindezt titokban csinálni, mert a sztorik nagyjából arról szólnának, hogy ismert meséket, filmeket és sorozatokat összekeverek és abból különböző történetszálak szövődnének. És nem szeretném, hogy bárki is a családból azt mondaná, hogy hülyeség, amit írok például.
Én Microsoft Wordben gondolkoztam, csak azt kellene kitalálnom, hogy hogyan rejtsem el a file-t egy mappában úgy, hogy ne nagyon találja meg senki.
Erre tudtok esetleg valami ötletet adni?
Szerintem nem kell szégyelned, hidd el, sokkal rosszabbat is olvastunk már :D
Ha nem fog helyesírási hibáktól hemzsegni, az már egy jó kezdés.
Engem például érdekelne majd, hogy mit alkotsz.
Az nem túl biztató, hogy ennyire "én nem leszek olyan, mint mindenki más" a hozzáállásod. Ha hiszed, ha nem, nem csak romantikus történeteket szokás írni, fanfictionben sem. Abból meg végtelenül több van, hogy "csak egy kis" románc van benne, és a cselekményre fókuszál a sztori.
"Csakhogy én nem ilyen tipikus "romantic" történetet fogok írni (jó, lesz benne az is, de csak kis mértékben), hanem önállóan kitaláltakat." - Vagyis a fanfictionök nagy része. Nem vagy eredeti. Ezzel semmi baj nincs, de nagyon arrongánsnak hatsz ezzel, úgyhogy szerintem szállj le egy kicsit a magas lóról.
Egyébként én is a Google Drive-ot javaslom. Csak te tudod megnyitni, mert a Google fiókoddal be kell lépni hozzá (aminek gondolom csak te ismered a jelszavát), és pluszban a neten tárolódik, úgyhogy ha valami gáz van a géppel, biztos nem törlődik ki. Illetve mobilon is hozzáférsz, ha kell.
Utolsónak: Jaj, bocsánat! Nem akartam volna ezzel felvágni, szerintem kicsit félreértettél. Csak az a tapasztalatom van, ha valaki fanfictont akar írni, akkor már egyből elkönyvelik minden rossznak (nem az itt lévő emberekre gondoltam, hálistennek ti nem ilyenek vagytok).
Ezt a szót, hogy "szállj le a magas lóról" tegnap is megkaptam pont itt. Egyáltalán nem vagyok ilyen fajta ember. Csak tanácsot szerettem volna kérni. De köszi a válaszodat neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!