Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan írjak meg titokban egy...

Hogyan írjak meg titokban egy könyvet?😄

Figyelt kérdés

Régóta körvonalazódtak már történetek a fejemben és most le is szeretném írni őket. Hagyományosan nem akarok írni, mert egyrészt a papír összegyűrődhet, elveszhet stb. Másrészt azt például valaki megtalálhatja.

Azért szeretném mindezt titokban csinálni, mert a sztorik nagyjából arról szólnának, hogy ismert meséket, filmeket és sorozatokat összekeverek és abból különböző történetszálak szövődnének. És nem szeretném, hogy bárki is a családból azt mondaná, hogy hülyeség, amit írok például.

Én Microsoft Wordben gondolkoztam, csak azt kellene kitalálnom, hogy hogyan rejtsem el a file-t egy mappában úgy, hogy ne nagyon találja meg senki.

Erre tudtok esetleg valami ötletet adni?

2021. márc. 19. 08:43
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

Szerintem nem kell szégyelned, hidd el, sokkal rosszabbat is olvastunk már :D

Ha nem fog helyesírási hibáktól hemzsegni, az már egy jó kezdés.

Engem például érdekelne majd, hogy mit alkotsz.

2021. márc. 19. 11:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A my immortaltól rosszabbat írni nehéz lenne :'(
2021. márc. 19. 11:25
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
6-os vagyok. Képzeld, én is írtam már fanfictiont is, sőt, most is írok fanficeket. De közben fut egy saját, original LMBTQ sztorim is. Nem szégyellem kitenni a netre, és nem szégyellem elmondani senkinek, hogy írok. Mert nem tartom sem szánalmasnak, sem szégyenletes bűnnek, amit titkolni kéne.
2021. márc. 19. 11:26
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Google drive
2021. márc. 19. 12:00
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! #14-es neked is köszi a biztatást. Tudom sajnos, hogy olyan emberek is írónak tartják magukat, akik normálisan fogalmazni és helyesen írni sem tudnak. Csakhogy én nem ilyen tipikus "romantic" történetet fogok írni (jó, lesz benne az is, de csak kis mértékben), hanem önállóan kitaláltakat.
2021. márc. 19. 12:13
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

Az nem túl biztató, hogy ennyire "én nem leszek olyan, mint mindenki más" a hozzáállásod. Ha hiszed, ha nem, nem csak romantikus történeteket szokás írni, fanfictionben sem. Abból meg végtelenül több van, hogy "csak egy kis" románc van benne, és a cselekményre fókuszál a sztori.

"Csakhogy én nem ilyen tipikus "romantic" történetet fogok írni (jó, lesz benne az is, de csak kis mértékben), hanem önállóan kitaláltakat." - Vagyis a fanfictionök nagy része. Nem vagy eredeti. Ezzel semmi baj nincs, de nagyon arrongánsnak hatsz ezzel, úgyhogy szerintem szállj le egy kicsit a magas lóról.

Egyébként én is a Google Drive-ot javaslom. Csak te tudod megnyitni, mert a Google fiókoddal be kell lépni hozzá (aminek gondolom csak te ismered a jelszavát), és pluszban a neten tárolódik, úgyhogy ha valami gáz van a géppel, biztos nem törlődik ki. Illetve mobilon is hozzáférsz, ha kell.

2021. márc. 19. 13:18
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Jaj, bocsánat! Nem akartam volna ezzel felvágni, szerintem kicsit félreértettél. Csak az a tapasztalatom van, ha valaki fanfictont akar írni, akkor már egyből elkönyvelik minden rossznak (nem az itt lévő emberekre gondoltam, hálistennek ti nem ilyenek vagytok).

Ezt a szót, hogy "szállj le a magas lóról" tegnap is megkaptam pont itt. Egyáltalán nem vagyok ilyen fajta ember. Csak tanácsot szerettem volna kérni. De köszi a válaszodat neked is.

2021. márc. 19. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Wattpad
2021. márc. 19. 14:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18-as, esetleg Merengő, bár ott hála égnek szigorú a moderálás a történeteknél. Viszont oda is lehet fanfictiont és saját, original történetet is feltölteni minden műfajban.
2021. márc. 19. 15:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget. Szerintem meg fogom tudni oldani. <3
2021. márc. 19. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!