Tényleg minden férfi titokban lóg fent a chateken? AZ én párom ( nő vagyok), pl tud róla,hogy szerep játékozni járok fel,és nem zavarja. Mások meg ha elkezdek velük beszélgetni, jajj jön az asszony ki kell lépem..stb..
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 11:49
3/4 anonim válasza:
Mert amíg a férfiak megértik, hogy kivel, miért beszélhetsz, addig a nők egyből perpatvart csapnak és féltékenykednek..
Bár én nem titkolózom, de gyakorlatilag egyetlen nőnek sem tetszik, ha más nőkkel (barátok, rokonok, ismerősök) tartom a kapcsolatot.
4/4 anonim válasza:
#3-nak nagyon igaza van. Ilyen értelemben ez egy ősi reflex, mondhatnánk nyugodtan, hogy primitív. Elvégre ha elmegyek lisztért, akkor is gerincre vághatom a boltos lányt a raktárban, nem kell ahhoz barátkozni.
Másfelől meg nincs olyan férfi, aki ne nézné felmérő szemekkel a cickóját annak, akivel "csak" beszélget, közös munkát végez, stb. Értelmes nő csak reménykedhet, hogy sosem jut el odáig a párja, hogy el is hagyja egy kaland következményeként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!