Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A galaxy watch és a galaxy...

A galaxy watch és a galaxy watch active mitől különbözik egymástól? Melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Felületesen átfutottam a samsung honlapján a funkciójukat, kb. mindkettő ugyanazt tudja (pulzusmérés, vérnyomásmérés stb.) csak a Watch3-nak hétköznapibb megjelenése van, az Active 2-nek sportosabb

Persze a Watch3 az újabb, lehet tovább bírja az aksija, nagyobb a memóriája stb...

2021. márc. 15. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a sima galaxy watch van, úgyhogy csak arról tudok nyilatkozni. Amit szeretek benne, az az hogy jó nagy a kijelzője. Nem rossz a szemem, de mégis jó, hogy szépen látszik rajta minden. Könnyű kezelni, és szép letisztult darab. Én sokat járok úszni, így jó, hogy ezt is tudja rögzíteni és mérni. Méri a pulzust (ami amikor megvettem a terméket még nem volt jellemző egyik óránál sem), és sokáig bírja az aksija. Simán bírja úgy, hogy egész nap nem kell tölteni, hozzá pedig jár egy vezetéknélküli töltő.

Negatívumot nehéz mondani, úgyhogy csak muszájból talán azt tudnám mondani, hogy a vérnyomásmérő funkció egy kicsit bonyolult volt nekem, de mára ezt is megértettem.

2021. márc. 15. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2021. márc. 16. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!