Ez a recorder tartalmazza a szoftvert is, és csak simán adom neki HDMI-n a jelet, és az Usb-re pedig veszi, pl pendrive vagy külső winyó?
ez így működőképes vagy ha nem, akkor mire való?
(tudom, hogy kódoltak az adások, de az analóg részből veszem le a jelet és azt alakítom HDMI-re, úgy vinném be ebbe)
csak az h nem 100% a kódolás megszűnése. értem h rosszabb a minőség, de az legalább 100%.
de oké, ez a kisebb baj, a másik a nagyobb, hogy én szeretném valahogy külső merevlemezes módon megoldani, de hasonló avermediás dolgot nem látok az Ebayen.
Egyébként most jut eszembe, hogy külső vinyóra is tudsz rögzíteni az Avermediával.
Ezen a videón látszik is.
közben egy másik eladótól találtam jobb leírást ugyanehhez.
így akkor ezt olvasva, igen, képes, csak annyi h közbe kell iktatnom egy splittert vagy HDMI convertert dekódolás miatt (vagy kicsit gányolni és analóggá tenni, majd vissza HDMI-re, végül is a minőség nem annyira érdekes)
ha olvasod még, szerinted?
nekem egyedül az a fura h ilyen brutál nagy filet vesz fel 1 óra alatt? mert ha se távirányító se menü se semmi, akkor gondolom, nem állítható a minőség. árban viszont elég jó.
értem, nagyon köszi az infókat! nekem tv-ből műsorfelvételre kellene elsődlegesen, és ha ilyen brutális méretű filekjet hoz létre, ugyanakkor olvastam, hogy max 32GB pendrivet tud kezelni, akkor ez nem lesz jó.
naivan azt hittem, hogy hozzá csatlakoztatok egy 2 TB külső winyót és annyi, na de ez így nem fog menni akkor :-(
ugyanez igaz, avermediára is ... bár írtad h lehet állítani a minőséget, na akkor ezt a dolgot kellene pontosan ismerni.
a splitter kapcsán pedig annyi h tényleg elég egy bármilyen Y elosztó pl, és már akkor is elveszik a kódolás? mert látom van külön HDMI to HDMI decoding box is, de persze ha egyszerűbben is működik, akkor kár kavarni ....
nbekem a minőség amnnyira nem érdekes. na most ha én scart-on hozom ki a jelet, és egy scart to hdmi átalakítót iktatok közbe, így viszem be a boxba a hdmi-jelet, akkor elvileg jóval kisebbnek kellene lennie pl egy 2 órás felvtelnek, nem? egy scart-ból kijövő jel vajon hányad része lehet a hdmi 1080p-jének? 480*576 vagy nagyobb? na ezeket sztem csak gyakorlatból tudom meg. de ha van pontosabb infód erre is, akkor szívesen venném! kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!