Ez a recorder tartalmazza a szoftvert is, és csak simán adom neki HDMI-n a jelet, és az Usb-re pedig veszi, pl pendrive vagy külső winyó?
ez így működőképes vagy ha nem, akkor mire való?
(tudom, hogy kódoltak az adások, de az analóg részből veszem le a jelet és azt alakítom HDMI-re, úgy vinném be ebbe)
Nem tudom, elég zavaros a leírás.
Én a helyedben vennék inkább egy ilyet:
Nekem is ilyen van. A TV adások valóban védettek, de egy ebayről párezer forintért vásárolt HDMI elosztóvak simán kikerülhető.
Igen, ezt írtam, hogy az megkerüli a védelmet, mert az elosztó nem küldi tovább a védelmet.
Nekem egy ilyen van:
ja értem. akkor már csak az egész recording mechanizmusa nem tiszta nekem.
elvileg vannak ezek a gamer-rögzítő video capture boxok, csak az nem világos, hogy azok mire rögzítenek.
értem, köszi. hát ahogy az ebayes kereskedőknél lenni szokott ... természetesen ő sem tudja, na meg fogalma sincs, mit árul.
és tudod esetleg, mi a neve pontosan annak, amit linkeltél? mert ezek szerint a recorder box nem elég.
Mármint melyikre gondolsz?
Maga a felvevő:
Avermedia Gamecapture HD 2
Az elosztóhoz pedig csak írd be, hogy "hdmi splitter". De előtte azért kérdezd meg az eladót, hogy kikerüli-e a HDMI védelmet. Amit én linkeltem az szerintem igen, nekem kinézetre ugyanilyen van, de ugye a kínaiaknál nem lehet tudni.
na igen, csak a kínai általában egyáltalán nem tudja, mit árul. már párszor próbálkoztam, de sose volt válasz ...
amúgy az elsőre gondolok, persze. ez a splitteres dolog nekem új, és lehet h maradok a SCART to HDMI átalakítónál, és akkor biztosra megyek, de avermedia gamecapture néven nem igazán találok semmit, aminél egyértelmű lenne a működése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!