Hogyan írjak CD-t úgy, hogy azt a régi magnónk is lejátssza?
Figyelt kérdés
Zenei Cd-t kéne írnom a saját válogatásomból..és szeretném tudni, hogy hogyan írhatnám meg úgy, hogy a magnó lejátssza... mp3-asban rátudnám tenni, de az nem jó...Kérlek segítsetek, mert nagyon fontos és sürgős lenne!2010. aug. 17. 22:13
11/16 anonim válasza:
elvileg a wmplayer is tudja, de én sosem próbáltam:
a wamp-ot nem tudom mire gondolsz talán winamp?
azt meg már évek óta nem használom..
12/16 anonim válasza:
Először tisztázzuk a MAGNÓ fogalmát: az lehet szalagos, vagy kazettás. Ami viszont CD-t játszik le, az CD lejátszó.
13/16 anonim válasza:
már rég tisztáztuk ezt a magnó dolgot, aki hülye az meg ne értse hogy nyilván hogy audio cd-t akar írni süketelefánt
14/16 anonim válasza:
ráadásul nekem van egy kétkazettás magnóm, aminek a tetején van cd játszó.. hehe, vagy 15 éves és már rég szétégett a lencse benne.. XD
15/16 A kérdező kommentje:
Háát! Ez az! nekem is olyanom van...kb 11 éves..de tök jól működik...:D szo van rajta kazeta meg CD-lejtátszó is..és a leírás szerint magnó....Blööööö
2010. aug. 18. 10:20
16/16 A kérdező kommentje:
És sikerült, egy Burn4Free nevű programmal, nagyon egyszerű:D
2010. aug. 18. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!