Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan írjak CD-t úgy, hogy...

Hogyan írjak CD-t úgy, hogy azt a régi magnónk is lejátssza?

Figyelt kérdés
Zenei Cd-t kéne írnom a saját válogatásomból..és szeretném tudni, hogy hogyan írhatnám meg úgy, hogy a magnó lejátssza... mp3-asban rátudnám tenni, de az nem jó...Kérlek segítsetek, mert nagyon fontos és sürgős lenne!
2010. aug. 17. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Írd meg audio cd-nek. Igaz, hogy így maximum 8 percnyi zenét írhatsz egy lemezre.
2010. aug. 17. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
22:16 vagyok. Javítok: 80 perc és nem 8 perc :)
2010. aug. 17. 22:17
 3/16 anonim ***** válasza:
54%

"...hogyan írhatnám meg úgy, hogy a magnó lejátssza..."

hát, a MAGNÓ, az nem fogja sem mp3, sem audió cd formátumban lejátszani...

2010. aug. 17. 22:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Ha nem fogja, akkor hogyan írjam meg?
2010. aug. 17. 22:26
 5/16 A kérdező kommentje:
És ha audióban még is...mivel? Ingyenes progi kéne, és ha kérhetném lépésről lépésre, mert kezdő vagyok még...:D kérlek segítsetek és köszi az edigi válaszokat is.
2010. aug. 17. 22:28
 6/16 anonim ***** válasza:
22:21 arra célzott, hogy a magnó semmilyen cd-t nem fog lejátszani, maximum egy kazettát. De gondolom Te a magnó alatt egy cd lejátszós készüléket értettél. Először is tölts le az internetről egy ingyenes cd/dvd író programot (google). Telepítsd. Keress egy olyan lehetőséget, hogy audio cd írása. Szúrd be a kiírandó fájlokat (arra vigyázz, hogy az mp3-ak ideje összességében ne legyen több, mint 74 vagy 81 perc - cd függő - ). Tedd be a cd-t íz íróba és írd meg.
2010. aug. 17. 22:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi :D am a neten sokminden kijöt, te mit ajánlassz?
2010. aug. 17. 22:49
 8/16 A kérdező kommentje:
azt olvastam, hogy a wamp az jó...meg hogy csak audiót ír...ez igaz?
2010. aug. 17. 22:50
 9/16 anonim ***** válasza:

vagy nero vagy ashampoo de ingyenesben nem tudok..

amúgy én először át szoktam konvertálni wave-ba az mp3-at, mert ha egyből írtam ki régebben nero-val, "kattogott" a cd(az mp3 tömörítés-veszteség miatt), a mostani verzsön már lehet kiküszöböli ezt a problémát

2010. aug. 17. 23:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Én Nero-t használok. A többit sajnos nem ismerem, de próba szerencse. A Nero biztosan ír audio cd-t is, de ha jól tudom, akkor nem ingyenes (én ajándékba kaptam az íróhoz). De gondolom van időkorlátos próbaverziója és csak sejtem, hogy a net tele van kalóz változatokkal :)
2010. aug. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!