Pár napja vettem egy Macbook air 13-at (a 2020 ast amiben van M1 chip) eddig még nem volt nagyon tapasztalatom Mac gépekkel .Lehet a hozzá sima (azaz nem apple) vezeték nélküli egeret csatlakoztatni ?
Figyelt kérdés
Nekem nevezetesen logitech m235 van.2021. febr. 26. 10:52
1/8 anonim válasza:
Bluetooth-os egeret fel kell, hogy ismerjen.
2/8 anonim válasza:
USB-s, nem? Innentől mi a kérdés?
3/8 anonim válasza:
#1 ez nem Bluetooth-os egér. Van hozzá egy egér és egy vevőegység. A probléma azzal van, hogy az egér vevője USB 2.0-s szabványú, a laptopon viszont csak USB C-aljzat van. Ezt a problémát azzal lehet orvosolni, ha veszel hozzá egy átalakítót, ami hagyományos USB-t USB C-vé alakít.
4/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Basszus ilyen elmaradott ez a macbook? ennyiért nem kínál teljes konnektivitást? Mondjuk ez gáz!
5/8 anonim válasza:
Elmaradott, igen. Te meg naprakész vagy akkor gondolom.
Two Thunderbolt / USB 4 ports with support for:
Charging.
DisplayPort.
Thunderbolt 3 (up to 40Gb/s)
USB 4 (up to 40Gb/s)
USB 3.1 Gen 2 (up to 10Gb/s)
Headphone.
6/8 anonim válasza:
Bluetoothos egeret, billentyázetet és usb-s egeret, billt gond nélkül felismer.
kell venni egy normális egeret ami bluetooth-al működik és nem kell hozzá ez a nevetséges bedugós vacak!
7/8 A kérdező kommentje:
Van átalakítóm hozzá. A probléma azzal van hogy nem ismeri fel az egeret a gép!
2021. febr. 27. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!