Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Más is kapott már email-be...

Más is kapott már email-be ilyen szarságot?

Figyelt kérdés

Gondolom valami trójai vírusos vacak lehet.

[link]

2021. febr. 26. 09:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy email, semmi több. Hogy jön ide a trójai, meg a vírus?

Kamuzik, hátha bedől valaki.

2021. febr. 26. 09:26
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem aztán küldhetnek ilyet.

Nincs ilyen annyi pénzem xD

2021. febr. 26. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Csak az kap ilyeneket aki pl. lócitromail szintű rendszereket használ.
2021. febr. 26. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Átutalsz nekem 1500 eurót és elárulom hogy kaptam-e már ilyen szarságot ;D
2021. febr. 26. 09:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, mindjárt megy xD
2021. febr. 26. 09:50
 6/8 Vortrex ***** válasza:
A kedvencem, amikor adóvisszatérítést küldene a nav és túlfizetésem van a t-mobilnál egyszerre, és csak a bankkártyám 16 számjegye, a lejárati dátum, a kártyán szereplő név és a háromjegyű biztonsági kód kell hozzá, hogy küldhessék a pénzt.
2021. febr. 26. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben valaki zsaroló szándék vezérelte hozzáfér más informatikai rendszeréhez, jellemzően olyan módosítást hajt benne végre, melyet a sértett azonnal észrevesz és jelentős érdeke fűződik hozzá, hogy visszaállításra kerüljön az eredeti állapot.

Tipikus példa erre, hogy a támadó titkosítja a sértett adait, majd azzal zsarolja, hogy azokat csak egy bizonyos összeg kifizetése után állítja vissza.

Amit neked küldtek, semmi más, mint egy SPAM, mely az informatika világában kevésbé jártas, hiszékeny embereket célozza meg sajnos. Az ilyen leveleket jelenteni kell, majd törölni.

2021. febr. 26. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyet én is kaptam ma reggel. De nem kell vele foglalkozni, spammelnek, valami gép véletlenszerűen küldözgeti ezeket.
2021. febr. 26. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!