Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kisflex (márka nem lényeges) ...

Kisflex (márka nem lényeges) Szénkeféket cseréltem, forgórész felcsiszolva, kommutátor, feszkó elmegy a szénkefékig, mégsem indul. Mi lehet még a hiba?

Figyelt kérdés
Háztartási kisgépszerelők, de amennyiben Te is találkoztál ilyen hibával, örömmel venném!

#flex, forgórész, villamosság, barkácsolás
2021. febr. 21. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Már bocsi. Nincs az a multiméter amivel szakadást nem lehet mérni.
2021. febr. 21. 17:24
 12/20 A kérdező kommentje:

11. bocsi de inkább a kérdésemre koncentrálj, amennyiben tudsz!

Átbillensz a kötözködésbe!

Köszönöm a megértésedet!

2021. febr. 21. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja, és 3-as és 8-as és 11 vagyok: nincs szükségem pontokra és pacsikra, okleveles gépésztechnikus vagyok 41 éves tapasztalattal, igaz hogy nem kimondottan villany de azért találkoztam mindennel.
2021. febr. 21. 17:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Gratulálok, de még mindig nem a megoldáson agyalsz! :D
2021. febr. 21. 17:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Elmondom a megoldást: Ha megnézed a gépeden amiket kértem és úgy sem működik, és elmondod hogy szénkefe csere előtt mi volt a baj,akkor talán tudok segíteni.Ha nem bírod azt az egy szót leírni hogy csere előtt működött a gép vagy nem akkor a következő kérdést tedd fel ugyanitt: Milyen kis flexet vegyek otthoni használatra?
2021. febr. 21. 17:45
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

Az anyám ideges Úristenit! De arrogáns vagy te kérdező.....

a mikázás a kommutátorszeletek közti szigetelőanyag. A kummutátor "megcsisolása" után ezt is meg kell munkálni!

Amúgy a megcsiszolás alatt mit kell értenünk? Mit csináltál vele?

A kommutátor szelete és a rotor tekercsek közti vezetékek mind megvannak? nem törtél le egyet sem?

2021. febr. 21. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
KÖSZI #16-os! Már minden normális segítséget megpróbáltam és mindig buta agresszióval találkoztam a kérdezőtől, abba is hagyom a válaszaimat a kérdésére. Ilyennek nem lehet segíteni.( a fölöslegesen sok választ adó voltam)
2021. febr. 21. 17:55
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen működött.

2021. febr. 21. 17:58
 19/20 A kérdező kommentje:

# 15-16-

" okleveles gépésztechnikus "

" arrogáns.."-idegbeteg vagy?

Már nem egy kérdést írtam ide, de ilyen válaszokat -ami nem a kérdésemre kaptam? hát...

Olvastam , itt tombolni tudtok. idegbetegek minek...

Legyen szép a napotok! (Y)

2021. febr. 21. 18:05
 20/20 anonim ***** válasza:

"11. bocsi de inkább a kérdésemre koncentrálj, amennyiben tudsz!

Átbillensz a kötözködésbe!"

Nem billent át a kötözködésbe, és a kérdésedre koncentrált, mivel az állórésztekercs szakadását kéne megnézned, ezért a szükséges felszerelés irányába tette a megjegyzést. Lehet, hogy nem érted, a többi reagálásodból is az jön le, hogy nagyon oktalan vagy. Ha valóban nincs ellenállásmérési funkciód a multiméteren, akkor fogj egy akkut meg egy ellenállást, és mérj áramot.

2021. febr. 22. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!