Kisflex (márka nem lényeges) Szénkeféket cseréltem, forgórész felcsiszolva, kommutátor, feszkó elmegy a szénkefékig, mégsem indul. Mi lehet még a hiba?
11. bocsi de inkább a kérdésemre koncentrálj, amennyiben tudsz!
Átbillensz a kötözködésbe!
Köszönöm a megértésedet!
Az anyám ideges Úristenit! De arrogáns vagy te kérdező.....
a mikázás a kommutátorszeletek közti szigetelőanyag. A kummutátor "megcsisolása" után ezt is meg kell munkálni!
Amúgy a megcsiszolás alatt mit kell értenünk? Mit csináltál vele?
A kommutátor szelete és a rotor tekercsek közti vezetékek mind megvannak? nem törtél le egyet sem?
Igen működött.
# 15-16-
" okleveles gépésztechnikus "
" arrogáns.."-idegbeteg vagy?
Már nem egy kérdést írtam ide, de ilyen válaszokat -ami nem a kérdésemre kaptam? hát...
Olvastam , itt tombolni tudtok. idegbetegek minek...
Legyen szép a napotok! (Y)
"11. bocsi de inkább a kérdésemre koncentrálj, amennyiben tudsz!
Átbillensz a kötözködésbe!"
Nem billent át a kötözködésbe, és a kérdésedre koncentrált, mivel az állórésztekercs szakadását kéne megnézned, ezért a szükséges felszerelés irányába tette a megjegyzést. Lehet, hogy nem érted, a többi reagálásodból is az jön le, hogy nagyon oktalan vagy. Ha valóban nincs ellenállásmérési funkciód a multiméteren, akkor fogj egy akkut meg egy ellenállást, és mérj áramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!