Telefonfülkéből mobilszámot miért nem lehet hívni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:48
11/13 anonim válasza:
Régebben rengeteget telóztam fülkéből. Már 6-7 éve is lehetett fülkéből telózni mobilra. Írj 06 ot várj aztán mehet a többi. valószínűleg a gombok voltak kikopva, szétverve...de az is lehet, hogy nem dobtál be elég pénzt. ha telefonfülkéből telefonálsz pár száz forintot bele kell adagolnod...
12/13 anonim válasza:
Na erre kivételesen tudom a választ, elég sokat telefonáltam fülkéből egy időben.
Ha csak annyit enged beírni, hogy 063 és tovább nem enged, akkor több pénzt kell bedobjál! 200-300-at dobj be, hogy hívni tudj, utána úgyis visszaadja a visszajárót!
13/13 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Mire kell várni a 06 után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!