Előrefizetős, villanyóra alkalmas,ipari árammal ellátót ingatlanban is ?
Figyelt kérdés
Fizetős.2021. febr. 17. 16:26
1/9 anonim válasza:
Mit értesz ipari áram alatt? Igazából nincs is olyan, terhelhetőség van..
3 fázist?
Kérdezd az ELMÜT, ők mondják a tutit.
Miért akarsz előrefizetőst?
2/9 anonim válasza:
Védendő fogyasztóknak ingyenes, amúgy a 3 fázisú igénylése duplája az 1 fázisúnak. Eon területen 56 ezer Ft.
3/9 A kérdező kommentje:
Vettem egy ingatlant és abban van 3-fázis .
És kiakarom majd adni albérletbe az ingatlant,és beszereltettem a előrefizetős órát.
Kerülendő, az albérlő fizetés felhalmozását, na ezért .
2021. febr. 17. 16:59
4/9 anonim válasza:
Miért halmoznak fel az albérlő villanyszámlát mi is adtunk ki albérletbe lakást de számlákat mi fizetjük nem az albérlő ,ő csak számla őszegét fizeti ki de nincs a nevén egyetlen egy közmü számla sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Mert én így tartom helyesnek .
2021. febr. 17. 17:46
6/9 anonim válasza:
nem mennék olyan albérletbe, ahol előrefizetős óra van. Egyébként erre való a kaució, meg a megfelelően megfogalmazott, ügyvéddel átnézetett szerződés.
7/9 Fsms válasza:
Igen lehet, de drágább mint az egy fázis.
8/9 anonim válasza:
Előfizetős bejárati ajtó sokkal jobb....
9/9 anonim válasza:
És ha el akarod adni lakást akkor még vissza szerelteted normál villanyórát? Mert akik esetleg egyszer ha eladód a lakást megveszik nem egy előre fizetős villanyórával felszerelt lakást/házat állatnak venni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!