Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell programozni a...

Tosh 36 kérdése:

Hogyan kell programozni a baofeng dm v1 dmr rádiót?

Figyelt kérdés

2021. febr. 15. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudod programozni, a gyári frekvenciákon kell használnod. Ezek miatt kapott az amazon-on két csillagot az ötből, mert már másoknak is volt gondja a programozással.
2021. febr. 16. 17:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
2021. febr. 16. 20:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudod véletlenül a frekiket?
2021. febr. 17. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudom, függ attól is, hová szánják eladásra. Europai eladásra a PMR446-os sáv pár csatornáját szokták ezekre a rádiókra beprogramozni. De sajnos itt gyakorlatilag bármilyen csatornakiosztás lehetséges. De ekkora teljesítménynél, ha nem kötöd külső antennára, nyugodtan használhatod a gyári frekvenciákkal.
2021. febr. 18. 17:42
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!
2021. febr. 28. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Sajnos a gyártó oldalán nem szerepel ez a típus, így sem működő drivert, sem programozószoftvert nem lehet letölteni hozzá. Egy valamire vigyázz: vannak kamuszoftverek, amik trójai vírust tartalmaznak. Ugyan, ha kitiltod a vírusvédelmet, feltelepülnek ezek a szoftverek, látszólag működnek is, kapcsolatot találnak a rádióval. Kitöltöd a táblázatot a frekvenciákkal és a beállításokkal, rátöltöd a rádióra, onnantól a rádió életjelet sem ad. Felülírja a rádión levő firmware-ét mindössze rosszindulatból.
2021. márc. 3. 17:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát igazad lehet. Én vettem Alin hozzá sw t, délután megcsináltuk, azóta is működik.
2021. márc. 15. 22:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Megtalálható a rádió a baofengradio.com oldalon. Aztán hogy ott milyen sw tölthető le azt nem tudom.nem vagyok pc s ember.
2021. márc. 15. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, most néztem, már frissítették a baofengradio.com weblapot, és fenn van ez a készülék is. A kérdés feltevésének időpontjában még nem volt hivatalos letöltési forrás.

Nekem is volt ilyen készülékem, de nemrég eladtam, pont azért, mert nem tudtam programozni:(

2021. márc. 19. 18:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Értelek. Vaterán olcsón van.
2021. márc. 19. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!