Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » OTP SmartBank mióta létezik?

OTP SmartBank mióta létezik?

Figyelt kérdés
Sosem volt e-bankom mert nem volt rá szükség de olyan dolgot csinálok ami folyamatos utalgatásokkal jár. Mastercard beállítottsággal utaltam eddig de most nem tudok mert egyszerűen muszáj hogy legyen ilyen SmartBank fiókom amiben jóvá kell hagynom minden egyes tranzakciót.. Most komolyan... Oké hogy biztonság, de miért kell ezt mindig évről évre egyre bonyolultabbá tenni? Na szóval lényegében a kérdésem az az hogy mi az a SmartBank azonosító? Mert erről semmilyen információt nem találtam. (ki hitte volna..) és nincsenek meg a papírjaim se már. Magyarán.. Szombat van, s.o.s utalást kel végeznem és nem tudok bankba menni mert nincs ügyfél fogadás ilyenkor. és nincsennek meg az OTP-s papirjaim sem. Akkor hogyan tudom ezt most kivitelezni?

2021. febr. 13. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Uniós előírás, január 1-től, az online kártyás fizetések után. Utaláshoz nem kell, elég csak belépni a netbankodba.
2021. febr. 13. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
És oda hogy lépek be? Sose használtam ilyeneket és nincs regisztrációm netbankba
2021. febr. 13. 10:45
 3/6 anonim válasza:

Nagyon érdekes, hogy nem találtál semmilyen információt erről, ugyanis, ha beírod az otp bank keresőjébe, hogy "smartbank" kiad egy tök korrekt tájékoztató felületet. (Alul van GYIK is.)

Ha eddig nem regisztráltál rá, akkor ezután sem kell, megváltoztatott telekóddal és sms-ben megkapott biztonsági kóddal tudod jóvá hagyni a kártyás vásárlásokat.

Bár nem ártana tudni, hogy mit is akarsz most kártyával fizetni (egy adott oldalon megadva a kártya adataidat), vagy utalni (csak a másik fél számlaszámát, nevét, a közleményt és az összeget megadva)?

2021. febr. 13. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Netbankba papírok nélkül nem tudsz belépni, mert kell hozzá a számlaszámod mellett az azonosítód illetve a megadott jelszó is.
2021. febr. 13. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:

"OTP SmartBank mióta létezik?"

nagyon nagyon régóta. Még nem voltak okostelefonok már akkor volt lehetőség a neten bakozni.

Kell egy 6 jegyű azonosító, jelszó és a számlászám a blépéshez. A smartbank appba is ezek kellenek.

Sajnos csak személyesen lehet intézni ezeket.

"Oké hogy biztonság, de miért kell ezt mindig évről évre egyre bonyolultabbá tenni?"

A te érdeked! Egyre több a kibertámadás, az adatlopás, adathalászat, stb. Te kiabálnál a leghangosabban ha valaki lenyúlná a pénzedet...

A január 1-i változás előtt nem volt évekig semmi komolyabb változás.

"Na szóval lényegében a kérdésem az az hogy mi az a SmartBank azonosító?"

Egy 6 jegyű azonosító.

"Mert erről semmilyen információt nem találtam."

olvasni tudsz?

"Akkor hogyan tudom ezt most kivitelezni?"

szerintem sehogy

2021. febr. 13. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:

st93phoenix: "Amit kommenteltél a kérdésemre azzal elértem a nagy semmut. Ne kommentelj ha nem tudsz semmit a felnőttek világábol te taknyos"

hát legalább a stílusból kiderült miért nem tudja mit kell csinálni.

A banki alkalmazottat sajnálom előre aki majd segíteni próbál neki.

Kaptál választ kérdező és az otp weboldalán is ott van minden szájbarágósan.

Ennél többet nem tudunk neked segíteni ha elhordasz mindenkit minden taknyosnak, akkor sem!

A banki ügyeidet a bankodnál tudod elintézni, nem a gyakorin.

Gondolom most az OTP-t is elmondod minden szemétnek... Pedig ők csak a pénzedet védik és betartják a törvényeket.

Maradok tisztelettel

2021. febr. 13. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!