Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Számítógépen lévő fotókat át...

Számítógépen lévő fotókat át tudok tölteni Androidos mobilra? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne pár fényképre, amit egyelőre a laptopon tárolok. A telefonon egyszerűbb lenne magammal vinni és bemutatni.

Köszi előre is (Én nagyon ostoba vagyok ezekhez az elektronikus eszközökhöz)

2021. febr. 7. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
2021. febr. 7. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
USB-vel csatlakoztatod, a filemanagerben átmásolod.
2021. febr. 7. 13:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Asszem, az volt a baj, hogy nem a google-fotók között tároltam, amit másolni akartam. De így már menni fog..
2021. febr. 7. 13:15
 4/10 anonim ***** válasza:
UsB-vel átmásolni. De Adatkábellel, mert a sima töltőkábel nem tud adatot továbbítani.
2021. febr. 7. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Samsung, Huawei, mindkét "töltőkábel" egyben adatkábel is.
2021. febr. 7. 15:02
 6/10 Tamás49 válasza:
Emailben szoktam magamnak elküldeni.
2021. febr. 7. 15:41
 7/10 Tamás49 válasza:
Egyébkènt gyakori, hogy a kábel csak töltèsre alkalmas, adatátvitelre nem jó. Gyakori az is, hogy a kábel gyengèn tölt. Van olyan töltő,nekem is van, ahol mèrhető a töltőáram. Egyik kábel 0.5Amperrel, a másik 1.5-el tölt. Tehát 1/3 idő kell hozzá.
2021. febr. 7. 15:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Samsung. Telefonról pc-re szokott menni a töltőkábellel, gondolom, visszafelé is menni fog.
2021. febr. 7. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

-átmásolod kábellel közvetlenül a telefonra

-felhő szolgáltatásba töltöd fel, ahonnan a hozzá való appal látod

-feltöltöd a saját/kölső weboldalra akár nyilvánosan, akár csak általad ismert linkre, vagy akár jelszóval védhetően

-elküldöd magadnak vagy másnak emailben és ott lesz a postafiókodban

-elküldöd magadnak vagy másnak chat üzenetben és ott lesz nálad az elküldöttek közt, ahonnan le tudod menteni

2021. febr. 8. 08:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, sikerült.
2021. febr. 8. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!