Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Androidos készülékeken ugyanúg...

Androidos készülékeken ugyanúgy működik a firefox, mint rendes számítógépen?

Figyelt kérdés

még nincs androidos telóm vagy tablettem

(inkább tabletet vennék)

de másoknál láttam h rálehet tölteni a FIREFOXOT.

Az a kérdésem h ezeken az ANDOIDOSOKON ugyanúgy működik-e a firefox, mint a számítógépeken? ESZKÖZÖK- Eszköztárak-Letöltések- Kiegészítők stb.?

Lelehet tölteni, használni az

Ant Video Downloader

vagy a Downloader hellpert?

Vagy ezeket nem lehet s csak a play áruházban lévő programokat lehet telepíteni -amik vagy működnek vagy nem. ?

Vagy akkor vegyek egy nem androidos tablettet ami viszont nagyon ritka s drágább.

Nagyon idegenkedek az androidosoktól mert nekem volt ijen telóm csak nem szerettem s elajándékoztam. csakhogy most kell egy kicsi hordozható készülék a pdf olvasásra, netezésre, s videó letöltésekre - tanulás miatt.

( sokat kínlódtam az androidos telóm miatt, mert nem olvasta a pdf-et és hiába töltöttem ijen programokat, videókat sem tudtam letölteni)

Nagyon köszönöm a válaszokat előre iS!!!!

2016. nov. 8. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:

" sokat kínlódtam az androidos telóm miatt, mert nem olvasta a pdf-et"

Az az olcsó és kis tudású készülék hibájának tudható be és nem az android rendszer a ludas.

"Vagy akkor vegyek egy nem androidos tablettet ami viszont nagyon ritka s drágább. "

Ugyanebbe beleszaladhatsz egy tablettel is, az olcsó masinákkal ugyanúgy szívhatsz. Vagy nem nyitja meg, vagy nagyon nehezen, vagy ezek kombinációja.

Szóval amíg csak az árát nézed, addig nem leszel előrébb.

Ha lehet, olyan helyen vásárolj, ahol ki lehet próbálni.

A videóletöltés is gépteljesítménytől függ.

2016. nov. 8. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Teljesen más program, más kiegészítőkkel. Arra is van videó letöltő. Más böngészőkkel ez jobban meg van oldva(pl. UC Browser, Opera Mini)

PDF olvasásra bármilyen tablet megfelel, ez nem igényel nagy teljesítményt, csak le kell tölteni egy PDF olvasó programot.

Kicsit gyakorolni kell az android használatát, bármi megoldható vele.

2016. nov. 8. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:

"PDF olvasásra bármilyen tablet megfelel, "

Mutatok kettőt ami nem felel meg, ha érdekel.

2016. nov. 8. 13:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyilván van jobb és rosszabb és szándékosan található olyan is, ami valóban alkalmatlan, még erre is. De extra képességeket nem igényel ez a funkció.
2016. nov. 8. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy egyébként a videó letöltés sem. Amin az Opera Mini fut, az már le tud tölteni videót.
2016. nov. 8. 13:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat. akkor pdf-et olvashatok, s a gépről töltök le videókat, s csak ha átteszem a tablettre akkor tudom csak megnézni a videókat... kár hogy több időt veszítek el így, de akkor csak ez a megoldás. Nagyon köszi mindenkinek mégegyszer.
2016. nov. 8. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én többször is írtam, hogy tudsz videót letölteni. Nem tudom miből vetted azt le, hogy nem. Azért írtam az opera Minit, mert mostanában azt használom. Ha annyira ragaszkodsz hozzá, hogy a Firefoxot használd erre is, ahhoz is van erre kiegészítő. Nem az, ami az asztali változathoz, de van.
2016. nov. 9. 09:30
 8/8 A kérdező kommentje:
oké
2016. nov. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!