Androidos készülékeken ugyanúgy működik a firefox, mint rendes számítógépen?
még nincs androidos telóm vagy tablettem
(inkább tabletet vennék)
de másoknál láttam h rálehet tölteni a FIREFOXOT.
Az a kérdésem h ezeken az ANDOIDOSOKON ugyanúgy működik-e a firefox, mint a számítógépeken? ESZKÖZÖK- Eszköztárak-Letöltések- Kiegészítők stb.?
Lelehet tölteni, használni az
Ant Video Downloader
vagy a Downloader hellpert?
Vagy ezeket nem lehet s csak a play áruházban lévő programokat lehet telepíteni -amik vagy működnek vagy nem. ?
Vagy akkor vegyek egy nem androidos tablettet ami viszont nagyon ritka s drágább.
Nagyon idegenkedek az androidosoktól mert nekem volt ijen telóm csak nem szerettem s elajándékoztam. csakhogy most kell egy kicsi hordozható készülék a pdf olvasásra, netezésre, s videó letöltésekre - tanulás miatt.
( sokat kínlódtam az androidos telóm miatt, mert nem olvasta a pdf-et és hiába töltöttem ijen programokat, videókat sem tudtam letölteni)
Nagyon köszönöm a válaszokat előre iS!!!!
" sokat kínlódtam az androidos telóm miatt, mert nem olvasta a pdf-et"
Az az olcsó és kis tudású készülék hibájának tudható be és nem az android rendszer a ludas.
"Vagy akkor vegyek egy nem androidos tablettet ami viszont nagyon ritka s drágább. "
Ugyanebbe beleszaladhatsz egy tablettel is, az olcsó masinákkal ugyanúgy szívhatsz. Vagy nem nyitja meg, vagy nagyon nehezen, vagy ezek kombinációja.
Szóval amíg csak az árát nézed, addig nem leszel előrébb.
Ha lehet, olyan helyen vásárolj, ahol ki lehet próbálni.
A videóletöltés is gépteljesítménytől függ.
Teljesen más program, más kiegészítőkkel. Arra is van videó letöltő. Más böngészőkkel ez jobban meg van oldva(pl. UC Browser, Opera Mini)
PDF olvasásra bármilyen tablet megfelel, ez nem igényel nagy teljesítményt, csak le kell tölteni egy PDF olvasó programot.
Kicsit gyakorolni kell az android használatát, bármi megoldható vele.
"PDF olvasásra bármilyen tablet megfelel, "
Mutatok kettőt ami nem felel meg, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!