Lexmark X1270 nyomtató miért nem nyomtat? (bővebben kifejtem)
Figyelt kérdés
Vadi új patron van hozzá, ami még most lett kibontva (fekete). Ha beteszem a helyére, és próbálok nyomtatni, akkor csak üresen jön ki a lap. Ha viszont a színes patron helyére teszem be, akkor nyomtat, csak elég csúnyán, és vastagon(tehát a patron jó). Szóval a színeshez az adat elmegy, csak annak másképp vannak az érintkezői, gondolom azért nem szép. A fekete foglalatának mi lehet a baja? Megtisztítottam már, az összes érintkezőt, meg szét is szedtem, hátha csak szakadás van valahol, de semmit sem találtam. Van valakinek más ötlete, találkoztatok már hasonlóval?2021. jan. 29. 22:23
2/2 A kérdező kommentje:
De ha beszáradt volna, akkor nem tudtam volna vele - igaz csúnyán - nyomtatni a színes patron helyére berakva. Továbbá a patron vadi új. A hiba valahol máshol van.
2021. febr. 1. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!