A nyomtatóm ma nem nyomtat kétoldalasan. Mi lehet a probléma?
Nálunk is ez volt a nyomtatóval. Ki akartam nyomtatni egy dokumentumot, ami 10 oldal volt, de csak 5öt nyomtatott ki, és nem tudtam rávenni hogy a többit is kinyomtassa.
Informatikai boltban megkérdeztem, ahol vettük, azt mondták hogy nem tudják megcsinálni. Azóta új nyomtatónk van.
Ja és szintén HP nyomtató volt.
Szerintem haragszik rád. Engeszteld ki. Az az első számú megoldás mindenre, hogy lenullázzuk a rendszert. Tudod mennyi az esélye, hogy egy nyomtató rendszere tönkre menjen? Hát nagyon csekély...
Az ilyen kérdésekre azért nehéz válaszolni, mert nem tudok meggyőződni arról, hogy valóban a nyomtató a hibás vagy csak a kérdező felejtette el a nyomtatáskor két oldalasra állítani...
USB kábel lecsatlakoztatása.
Eszközkezelőben a nyomtató eltávolítása.
Javaslom a rendszer újraindítását.
Az USB csatlkakoztatása (legyen internetkapcsolat a gépen).
Az automatikus telepítés befejeztét követően a nyomtató dialógablakában ismét be kell jelölni a kétoldalas nyomtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!