Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezen a rolexen a külső számozá...

Ezen a rolexen a külső számozás forgatható, vagy csak rosszul tették a helyére?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 28. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy Rolex, hanem egy olcsó kínai vacak.

Ezek fényében egyik opció sem meglepő.

2021. jan. 28. 19:25
 2/7 anonim válasza:
Én nem vennék semmit onnan. Lehet, hogy átverés. Nézz egy olyan forgalmazót ami ezekkel az órákkal is foglalkozik. Ott nem hinném, hogy át vernek. Én még nem találkoztam olyan Rolex órával aminek mozgathatós a számlapja, de lehet, hogy van.
2021. jan. 28. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Lünetta a neve, és forgatható. [link]
2021. jan. 28. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:

3

Jobb esetben. Ilyen olcsó kínai hamisítványoknál általában fix.

2021. jan. 28. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Biztos hogy olcsó hamisítvány, de szerintem azt ők is meg tudják oldani, hogy forgatható legyen. A képeken látszik is, hogy nem azonos pozícióban vannak forgatva.
2021. jan. 28. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

5

Eleve egy kamu hirdetőről beszélünk, hamisítványt alin csak úgy lehet eladni ha ki van takarva a logó, az eladónak semmi visszajelzése. Megpróbálnak pár balekot lehúzni mielőtt törlik őket.

2021. jan. 28. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Remélem senki nem gondolja hogy Rolexet lehet venni 10-20 dollárért 😄
2021. jan. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!