A karóráknál mi az a forgatható ráma?
Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 12:27
3/13 anonim válasza:
Percpontosságú, 1 órán át működő stopper.
4/13 anonim válasza:
Lünetta, főleg búváróráknál van jelentősége (mérheted vele a lent töltött időt).
5/13 A kérdező kommentje:
De ezzel, hogy méred az időt? Egy irányba tudom csak tekerni és ahová tekerem ez ott is maradt. Hogy működik ez stopperként?
2014. máj. 5. 19:43
6/13 anonim válasza:
Bonyolult lesz elsőre:) de próbáld ki!
Merülés kezdetekor a lünetta 0 jelzését forgasd a nagymutató végéhez. Merülés közben ez lesz a referenciád, a lünetta osztásáról le tudod olvasni a merülés kezdete óta eltelt időt.
7/13 A kérdező kommentje:
Értem már köszönöm!! :D Rá nem jöttem volna magamtól..
2014. máj. 5. 19:55
8/13 anonim válasza:
Ugyan, töksokan nem tudják ezt, sok az "aszfaltbúvár":)
9/13 A kérdező kommentje:
Hát én búvárkodni nem nagyon szoktam, de az úszást mint sportot űzöm :) De ezzel búvárkodni is eltudok kezdeni, mert vízálló! :D Ilyen Lünettát sima nem vízálló karórákra is szoktak rakni, de azt mondjuk nem értem.. esetleg futáshoz jó
2014. máj. 5. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!