Ionizátort használ valaki otthon? Milyent, és mi a tapasztalatod a hatásáról?
Egy tudományos "hatás",nem házi használatú.
:)
Minden "berendezést",ami hasonló tulajdonságokkal ruháznak fel, hatástalan és felesleges pénzkidobás.
A lakásban való használatra "fejlesztett" műanyag dobozok,bocsánat készülékek nem tisztítják a levegőt a vélt ionizálós módon.
Ne költs rá feleslegesen.
Nem igazán értem a válaszodat, csak a végét.
Az, hogy töltött részecskéket bocsát ki magából az tény. Az, hogy ezek hol és milyen számban fordulnak elő a természetben, az is. Az emberre szintén hatással vannak.Esetleg mást tapasztaltál?
Nem tisztítani szeretném vele a lakást.
Mit szeretnél vele elérni?
Van-e konkrét modell ami már kinéztél?
3# előállítás módjára gondoltál?
4# A kérdéseid nem adnak választ a kérdéseimre. Nem elérni akarok vele valamit, hanem kérdezem, hogy ki mit tapasztalt. Hogy jön ide a modell? Vagy valamelyikről van tapasztalatod?
Érteni vélem...
NE vásárolj ionizátor nevű készüléket a lakásodba,mert semmilyen hatása nincsen.
Lakásokba "ajánlott" termékeket nem próbáltam.
Felesleges pénzkidobás.Semmilyen valós hatása nincsen.
"Épületgépészeti" végzettségem és munkám is van/volt.
Tudom,hogyan működnek az ionizációs berendezések.
A negatív ion generátor pl jól összeszedi a port,meg az ilyen cigifüst származékot...
Én sajnos a falra szereltem,és ott maradt a nyoma elég szépen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!