Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mik a tapasztalaitok a MAXELL...

Mik a tapasztalaitok a MAXELL Home Studio fejhallgatóval?

Figyelt kérdés

Jó a basszusa?

Meddig bírja?

Milyen hangos?

Előnyök, hátrányok?

2013. nov. 7. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Jó a basszusa?

- Hát ez zene stilusától is függ de az ézért elég jó 7/10

Meddig bírja?

- Sokáig birja, már elég régen megvan és működik. 8/10

Milyen hangos?

- Iszonyatosan hangos, max. hangerőt ne birom ki 9/10

- Előnye : Minden fejre jó, nem kell álligatni a fejhez, könnyű, jól illeszkedik a fülre és puha a fülnek.

- Hátranya : Kicsit nagy, a fenti fémre részre vigyázni kell ugyanis nagyon vékony és könnyen törékeny.

Én ajánlom: 8/10 :)

2014. márc. 13. 19:53
 2/3 nt2 válasza:
100%
Most vettem meg, és azon kívűl, hogy kicsit "műanyagnak" néz ki, nem tudok rosszat mondani. Kiváló a hangja, elég hosszú a zsinór, kényelmes, nem nehéz, nem szorít, eléggé jól lezárja a külső hangokat. Ha gagyi minőségű a zene, akkor azt nagyon kiemeli, és még gagyibban fog szólni... pl youtube-os zenehallgatásra szerintem ennek a fejhallgatónak túl tiszta hangja van.
2015. jún. 12. 01:07
 3/3 anonim válasza:
Király :) Karácsonyra kaptam és nagyon jól lehet vele zenét hallgatni. A basszusa jó és csak kis hangerőn hallgaton mert nagyon hangos :))
2020. aug. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!