Mi az az analog stereo duplex?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 17:05
11/21 anonim válasza:
Na, akkor Mr.TECH, te szuper okos, vajon ezt meg tudod oldani?
13/21 Szirty válasza:
"No, mi van Szirtykém?"
Mi lenne? Sikerült kiprovokálni a kérdezőből további információt a kérdéssel kapcsolatban amit el akart titkolni...
14/21 A kérdező kommentje:
Pls ne térjünk el a témától, okés?!
2021. jan. 22. 14:50
15/21 anonim válasza:
#12 Ez nem megoldás, ez csak a végeredmény. Na, de Mr.TECH-től várjuk a pontos levezetést! Úgy látszik ez már nem megy neki, csak addig „okos”, amíg szövegelni kell.
16/21 anonim válasza:
Bocs, kihagyom.
Vagy mégsem.
Az R az a visszacsatolási ellenállás OHM-ban(Ω).
A C pedig a visszacsatolt kapacitás Faradban(F).
1. Létezik.
2. 4Khz, és a felett, 25%-os csillapítással.
3.
17/21 A kérdező kommentje:
Hol a 3-as válasz? Pedig kíváncsi lettem volna az eredményre, vagy ez már nem megy? Végülis senki sem tudhat mindent.
2021. jan. 22. 15:32
18/21 anonim válasza:
#17 ne kezd már te is :D
Egyébként #15 ha annyira "okos" vagy, akkor nem is kell megoldanom helyetted a feladatot ugye? Vagy ebben is tévedek?
19/21 anonim válasza:
Az R az a visszacsatolási ellenállás OHM-ban(Ω). – Nem!
A C pedig a visszacsatolt kapacitás Faradban(F). – Nem!
4Khz, és a felett, 25%-os csillapítással. – Nem!
Én már megoldottam, de te csak mellébeszélsz.
20/21 anonim válasza:
Ki bánja, valahogy engem nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!