Üdv: El felejtettem a facebok jelszomat . S ujjat nem tudok kerni mivel a telefonszam amit adtam regen az már nem él és az email sem amit meg adtam van rá mod hogy vissza tudjam állitani vagy ez már megy a levesbe ..?
Az már a Te döntésed, hogy hagyod veszni, vagy pedig elküldöd nekik a személyi okmányod másolatát.
Én nem tenném, az biztos.
Rákattintasz arra, hogy elfelejtettem a jelszavamat, ott kérni fogja az e-mailed vagy telefonszámod, ott rákattintasz arra, hogy nem férek hozzá. Innen már elvileg egyértelműnek kell lennie a lépéseknek.
Természetesen ne legyenek tévhiteid, a Facebooknak is nagyon szigorú törvényeknek kell megfelelni, ami az adatkezelést illeti, nyugodtan elküldheted. Erről egyébként részletesen olvashatsz is a support oldalán.
Itt megtalálsz mindent az adatkezelésről:
Elküldheted teljes nyugalommal, a link alján még 10 linket is találsz ha valami nem egyértelmű az adataid biztonságával kapcsolatban, de eltudod magad kalauzolni oda is, ahol a jelszó helyreállításról írnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!