Rosszat tesz a számítógépnek ha véletlenül a töltőn hagytam egész éjszaka?
Figyelt kérdés
És kikapcsolva sem volt.2021. jan. 21. 10:16
1/10 anonim válasza:
ha alapjáraton töltőn hagyod, de kikapcsolod, akkor nem igazán lesz probléma vele.
Viszont hosszú távon, ha folyamatosan töltőn van és megy is a gép, akkor értelemszerűen akksi és egyébb alkatrészek is használódnak. 1 alkalom még nem árt :D
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, megnyugodtam. Köszönööm! :)
2021. jan. 21. 11:04
3/10 anonim válasza:
Mert amúgy kihúzod? Teljesen felesleges.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát éjszakára általában kikapcsolom és igen, tölteni se szoktam ilyenkor. De még a telefonomat se.
2021. jan. 21. 12:28
5/10 anonim válasza:
Nem tudod tölteni, ha már fel van töltve.
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, nyilván azt tudom. A kérdést pont azért tettem fel, mert azt viszont már nem tudtam, hogy a kérdésben leírtak rosszak -e neki. :D
2021. jan. 21. 12:59
7/10 anonim válasza:
Nem árt neki, ha töltőn van egész éjszaka.
8/10 anonim válasza:
Nem árt neki, van benne elektronika pont ezért, ami vigyáz rá.
9/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm. :)
2021. jan. 21. 17:33
10/10 anonim válasza:
Igazából az előző válaszolók nem értenek hozzá. Lehet, hogy van benne elektronika ami szabályozza a töltést, de nagyon nem tesz jók az akksinak, ha mindig 100 százalék körül van, az lenne a legjobb az élettartam szempontjából, ha nem érné szélsőséges hőmérséklet (ne hagyd a napon, vagy télen a kocsiban), a töltöttsége meg legyen kb 20-80 százalék között. Ha így használod sokkal többet fog bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!