Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elosztótábla felszerelésénél...

Elosztótábla felszerelésénél (majd vezetékcserénél) mire figyeljek? Sietnem kell ha a falban Alu vezetékek vannak?

Figyelt kérdés

Milyen fúróval milyen dübellel hányas csavarral furatoljam?

Előtte horonymarjam a falat a csöveknek a doboz helye mögött?

Milyen horonymarót ajánlanátok, esetleg más géppel?

Most még egy fázisom van, de a jövőben tervezem 3 fázisra bővítést, milyen csöveket tegyek, hogy ne kelljen újra lebontani a vakolatot?

11+1 áramkör van Diazedekkel. Egyelőre maradna az áramkörök száma.

18-24 modulos táblára gondoltam. Majd a tábla csere után elkezdem a vezetékek cseréjét is MÜ csőbe.

A villanyóra felé meddig mehetek el órabontás nélkül az elosztótáblától a vezetékkel, védőcsővel? Kiállásokat még kiépíthetem? Vagy az elosztó és az óra közötti vezetékhez ne nyúljak.

És régi ház, nincsen bent lakásban védővezető azt is be akarom hozni.

Földeléseket sem tudom mennyire vannak (kád, gázcsövek stb.)

Azt is kivigyem a PE-sínről a társasház méretlen vezetékhálózatára vagy külön szokott EPH gerinc lenni a földelő szondáig, azt keressem csatlakoztatni?

Nyilván mérőhelyet és a bejövő kábelt csak regisztrált szerelő cserélhet ezért azt hagyom neki.

3/4-ed éve végeztem villanyszerelőként.

Még nem dolgoztam itt. Suliban meg szereltünk keresztreteszelést meg motorbekötést de egy szerencsétlen elosztótábla falra szerelése, vagy EPH kiépítése, vagy védőcsövezés falbavésés nem volt..

2021. jan. 21. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:

A kérdést olyan jól megírtad,hogy szinte nem is kell válaszolni rá.

Szerintem nagyon is tudod te azt hogy mit is kell csinálni..

De most komolyan..

2021. jan. 21. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Ó köszönöm, de ha elolvasod a leírást láthatod, hogy bőven lenne mit tisztázni benne azon túl hogy a lépéseket tudom, hogy ezt kellene csinálni.

De a részletek volnának fontosak.

2021. jan. 21. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!