Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A MacBook készüléketekhez...

A MacBook készüléketekhez vettetek tokot?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyet?
2021. jan. 18. 21:11
 1/5 anonim válasza:
Szia! Én polikarbonát rápattintható héjat vettem illetve egy ICON Sleeve Woolenex tokot.(Incase)
2021. jan. 18. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd veszek
2021. jan. 18. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én egy ilyet vettem, azt írja 11 colos, de a 13 colos MacBook pont szépen belemegy.

2021. jan. 19. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vettem rá kemeny tokot is, amit rá kell pattintani és állandóan rajta van (istyleban kapható sima, átlátszó) illetve ilyen puha belecsusztathatós tokot is (Aquaban vettem, Artwizz neoprén tok) arra az esetre ha viszem magammal a táskámban.
2021. jan. 20. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Hátizsákom laptoptartó részében viszem mindig, lényegében egy vékony falú pic fakk ami minden hátizsákban van.

Már 4 éves használom a laptopot (újonan vettem), soha semmi baja nem volt. Pedig vittem már elég nehéz dolgokat mellette a táskában.

Nincs rajta karcolás, semmi küllemi hiba.

Számomra kicsit feleslegesek ezek a laptop tartók, főleg hogy mindenhova hátizsákkal megyek és maga a laptop nagyon vékony...

2021. jan. 28. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!