Vettem egy hecht 9230as láncélezőt és gond vajon?
Figyelt kérdés
Még mivel társasházban vagyok nem tudtam kipróbálni. Egy kiállítási darabot kaptam meg és azt vettem eszre hogy a bekapcsológombja bvan nyomva de a nem tudom kinyomni a piros gombjával hogy ha áram alá tenném ne induljo be. Ez valami védelem, hogy amíg nincs áram alatt ne lehessen kbenyomni vagy hibára utal? A 7en viszi el öcsém ő fogja kipróbálni. Valaki tudja hofy ez hiba e?2021. jan. 11. 06:05
1/8 anonim válasza:
tedd áram alá, akkor meglátod hogyan működik!
zöld - be
piros - ki
a zöld mindegyiken beljebb van
2/8 A kérdező kommentje:
Oksi de ez szerintem bevan nyomva. Na mindegy csak felfogatás nélkul nem akartam hofy beinduljon ha mégis a kapcsoló szar. Már megbántam hogy nem csomagolatlant kertem telóba még 2dbot mondtak hogy van
2021. jan. 11. 06:32
3/8 anonim válasza:
ez elvileg olyan kapcsoó, hogy ha áram alatt van a cucc akkor benyomod a zöldet akkor bekapcsol, de a gomb vissza kiugrik.
aztán amikor a pirosat nyomod meg akkor meg leáll és a piros is visszaugrik, mindkettő nyomógomb.
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Igen ilyen. Akkor lehet direkt ilyen?
2021. jan. 11. 12:38
7/8 A kérdező kommentje:
Hazamegyek megnézem azert es írok. Nagyon köszi addig is!
2021. jan. 11. 13:12
8/8 A kérdező kommentje:
Nah úgy néz ki működik, köszi akik írtak, megnyugtattatok. :) még lámpa is van benne. :)
2021. jan. 11. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!