Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tiltják be a kínai...

Miért nem tiltják be a kínai üzletekben árusított izzólámpákat?

Figyelt kérdés
A két hónappal ezelőtt vásárolt 6 db (Top King, Rixline) izzólámpából 3 db. a biztosítékot levágva égett ki az elmúlt hetekben. Ezek szerintem annyira hitvány minőségűek, hogy még elektromos tűzet is okozhatnak.

#kínai_kereskedelem #izzólámpák
2021. jan. 9. 18:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10-nek üzenem, hogy nézze meg mennyire provokatív válaszokat adtak a 2-7 alatt. 10.000 Ft-os izzót egy kis nyugdíjas nem fog vásárolni. Ebben az országban tudtommal más nemzetek üzletei nincsenek. Tehát a kérdésem egyáltalán nem gyűlöletkeltő. Amit eddig árusítottak (például parfümök, mosószerek, édességek stb.) semmi baj, de az elektromos termékek szerintem nem oda valók.
2021. jan. 11. 10:24
 12/17 A kérdező kommentje:
Felkínálja a kommentálási lehetőséget, aztán a "Komment elküldése" gomb után egy nagy semmi. A Gyakorin ostoba válaszokkal provokatív válaszolóknak adnak lehetőséget és a válaszom valahol a semmibe köt ki. Ez igazán felháborító...
2021. jan. 11. 10:38
 13/17 anonim ***** válasza:

“ Ebben az országban tudtommal más nemzetek üzletei nincsenek”

Tesco- UK

Auchan-Franciao

Lidl, Aldi - Németo

2021. jan. 11. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy hol hyártják.
2021. jan. 11. 16:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Leggagyibbat semmiből nem szabad megvenni! értem én, hogy 300Ft. A márkás meg 1000Ft (osram, philips, sylvania stb).

De ebben az árkategóriában nem arányos a minőség az árral! Örülhetsz, ha nem gyújtja rád a lakást. 3x olcsóbban veszel meg valamit, ami 5-öd annyit se ér mint amennyit fizetsz érte.

Azért ilyen olcsó mert vagy simlis valaki a láncolatban, gyerekmunkával készült, MŰSZAKI ELŐÍRÁST NEM VESZNEK FIGYELEMBE, selejtből készül. Ide lehet sorolni még a Wish.com-ot meg a magyar megfelelőit (pl. holmibolt). Röviden: hazudnak.

A végén a noname vackokkal csak szívás lesz. Villog, zöld fénye van, fél évig se bírta. Nem veszik vissza, gazdaboltban vetted vetőmag mellé és nem értenek hozzá. Lehet még sorolni.

+bónusz sztori:

2 ezer forintos okosóra beígér mindent, de az idő mutatásán kívül nem tud semmit. A hozzá letöltendő alkalmazásban pedig hirdetések vannak (remélem csak az).

Valódi érték: 0, és negatív ha még el is lopja az alkalmazás a jelszavaid. Ami ráadásul nem tud magyarul (nagyfater vette, angol tudás nélkül).

bónusz sztori 2:

Nagymuter barátnője bluetoothos fülest vesz kb postagöltséggel összemérhető értékben. Majd én vagyok a szemét, amiért nem segítek neki telefonon beállítani az a vackot aminek a) nincs gyártója megnevezve b) nincs kereshető cikkszáma c) nincs hozzá kezelési útmutató.

bónusz 3:

nagynéném panaszkodik: tönkrement az 5 ezer forintos 400w-os!!! "német" botmixere, pedig csak háromszor használta. Igen. Olcsót akart. De jelen esetben egy Bosch bírja 2-3 évig 15 ezerért. Ez a vacak bírta 2 hétig 5 ezerért. Na melyik is a dágább?

2021. jan. 11. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Én vettem 4 350 Ft-os led körtét, egy hét alatt kiégett 2, 2 pedig villog.
2021. jan. 11. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:
ne vedd magadra! csak állandóan ezzel találkozom és már kikívánkozottbelőlem.
2021. jan. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!