Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy csavarozógép régi akksija...

Egy csavarozógép régi akksija Ni-Cd típusú, az új, amit néztem, az Ni-Mh. Lehet ugyanazzal a töltővel tölteni a kettőt?

Figyelt kérdés

2021. jan. 6. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem képes, másfajta töltőt igényel a Ni-Mh akku, mint a Ni-Cd
2021. jan. 6. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen,külön töltő kell hozzá.
2021. jan. 6. 11:22
 3/6 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ha nem füstgyertyának szánod, inkább saját típusú töltő.

Nem akkora a szakadék, mint a nikkel és lítium közt, de azért eltérő a töltési ciklusa, kis eséllyel gyullad ki, de nagy eséllyel vágod tönkre az akkut, minimum élettartam drasztikus romlása várható.

2021. jan. 6. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ne ugrasszátok már! Jellemzöen a Ni-Cd és a Ni-Mh tölthetö ugyanazzal a töltövel gond nélkül. A töltön mi van ráirva?
2021. jan. 6. 15:08
 5/6 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Jellemzöen a Ni-Cd és a Ni-Mh tölthetö ugyanazzal a töltövel gond nélkül."

Típusfüggő. Sok töltő kifejezetten Cd és MH töltésre is készült. De ami nem, azt én nem erőltetném.

2021. jan. 6. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utánajártam közben: mivel 2017 óta nem lehet cd-s akksit eladni (csak a készleten maradtakat), így az alkatrészellátásnál mh-sat tudnak csak eladni, de az én esetemben úgy gyártották a konkrét darabot, hogy használhassam a régi töltőt, tehát hogy teljes értékűen helyettesítse az elődjét.
2021. jan. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!