Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meddig kell várnom a Facebookra??

Meddig kell várnom a Facebookra??

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég regisztráltam a Facebookra mert egy OKJ képzést ott tartanak. Fel is vettek a csoportba a Facebook azonban kidobott és letiltott hogy töltsek fel képet magamról. Ez nagy nehezen megtörtént de még mindig nem enged vissza. Mégis meddig tart nekik ez a fajta ellenőrzés?

2021. jan. 2. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem inkább a badoora regisztráltál? 😅 Ott nem engednek kép nélkül, csak mert nekem van egy fotó nélküli facebook profilom már vagy egy éve, és nem szóltak érte.
2021. jan. 2. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokáig inkább csinálj egy másik profilt.
2021. jan. 2. 12:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk sokat elmond a képzés nívójáról, hogy Facebookon tartják...
2021. jan. 2. 12:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ott tartják én se örültem hogy ezért regisztrálnom kell mert nem vagyok face rajongó...
2021. jan. 2. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Az olyan képzést, amit facebookon tartanak, inkább felejtsd el
2021. jan. 2. 14:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát ha nem enged vissza akkor sajnos kénytelen is leszek... Megírtam a helyzetet a képzőnek aztán majd meglátjuk..
2021. jan. 2. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Az nem képzés amit Facebookon tartanak .
2021. jan. 2. 17:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Pedig ha tudnád milyen sokan regisztráltak rá! Amúgy nem ez volt a kérdés hogy szavazatok vajon képzés e az ilyen.
2021. jan. 2. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésre is válaszoljak:

A facebooknak MINDIG van valami nyűgje, várhatsz rá, de nem éri meg.

Én a helyedben hagynám a fenébe az egészet

2021. jan. 2. 20:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen szerintem igazad van, el is ment már így a kedvem az egésztől...csak kínlódás ez a fakebook
2021. jan. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!