Hogy tudom magam úgy törölni/tiltani magam facebookról, hogy kitörlődjenek az üzenetek amiket írtam?
Szia!
Sajnos nem fogod tudni törölni az összes nyomodat a Facebookról, mert amint elküldesz egy üzenetet, az onnantól kezdve bekerül egy másik ember "postaládájába", és hiába törlöd magad, vagy függeszted fel a fiókodat, az üzeneteid ott fognak maradni. A hangüzenetek azonban el fognak tűnni.
Ha kitiltanak, akkor az összes hozzászólásod minden oldalról eltűnik mindenestől....a nagy tesó figyel:D
A privátokat nem tudom, de elvileg az is megy a levesbe.
Sértsd meg a szabályokat több pontban s jégre teszik profilod mindenestől, aztán sz@rd le.
Én úgy tudom, a fb-kommenteket utólag is ki lehet törölni, bár hogy egyben-e a profil törlésével együtt, azt nem tudom.
A messenger üzenetek viszont nem fognak törlődni. Azokat két mód van törölni: 1. elküldés után 10 percen belül manuálisan, egyesével 2. ha "titkos beszélgetés"-ben és eleve időzítve küldöd őket (bizony, ilyet is lehet, csak fb-bácsi nem köti az orrunkra, hogy náluk csak egy eldugott funkció, ami alapvető kéne hogy legyen :))
Mivel feltételezem, régebbi üzeneteket akarsz törölni: sajnos azt nem lehet. Ha törlöd magad/tiltod az illetőt, akkor annyi, hogy nála eltűnik a neved és a profilképed az adott chatablakból, de a szöveg megmarad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!