Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol vehetnék hasonló órát?

Hol vehetnék hasonló órát?

Figyelt kérdés

Hosszú évekig használtam egy órát,valamikor egy repülőtéri boltban vettem olaszországban,sajnos tönkrement,viszont annyira megszoktam hogy újra ilyen stílusút szeretnék.Semmi extra csak az időt mutassa.Sajnos én nem találtam hasonlót,pedig néztem ebaye-en,magyar oldalakon..

Az alábbi linken látható,hasonló órát keresek.

[link]

2021. jan. 1. 19:18
 1/5 anonim válasza:

[link]

Esetleg ez? Egyszer rendeltem már a csomagpostasrol, várni kell rá mint a wish-re vagy alira

2021. jan. 1. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,ezt láttam én is,inkább karkötő mint óra,és igazából elég silány minőségűnek tűnik.Ebay-en ez 700ft..Tehát valami komolyabbra gondoltam,tartósabbra.De köszönöm a válaszod.
2021. jan. 1. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
2021. jan. 1. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
2021. jan. 1. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
2021. jan. 1. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!