Hol vehetnék/rendelhetnék valami hasonló táskát?
Gondolom mondanom sem kell, hogy jó lenne nem horror áron. De mivel annyira tetszik, minden linket megnézek, még a nagyon drágákat is.
Valami ezekhez hasonlókra gondoltam:
Tudom, hogy némelyiken látszik a márka, de azért reménykedem egy olcsóbb változatban.:D
Ebay, Aliexpress, SheInside, Newdress, Dresslink, Choies, Dressgal, Romwe.
Remélem tudtam segíteni :D
#1: Ismerem őket, de majd megnézem, köszi. :D
#2: Nem hinném, hogy egy egymillió forintos Prada táska tucat lenne... De még ha a márkát nem is nézzük, nem hiszem, hogy ezek olyan tucat darabok.
De, a kinézete teljesen tucat.
Manapság minden divatmajom ugyanígy kinéző, dobozalakú táskákat visel, kizárólag könyökhajlaton. És mellé kifordítja a csuklóját is, hogy még menőbb legyen.
Ilyet a H&M-ben, vagy bármelyik másik hasonló boltban is lehet kapni, csak más a márkája, és olcsóbb. Tucatcucc.
Még mindig nem értek egyet. Ezek designer darabok. A designer cuccok meg egyediek. És különben is, ki mondta, hogy én könyökhajlaton szeretném viselni??? Gyűlölöm azokat a plázacicákat, akik könyökhajlaton kifordított csuklóval vonulnak...
Amik a H&M-ben vannak, azok meg nem tetszenek, nem hasonítanak ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!