Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mindenből selejtet veszek?

Mindenből selejtet veszek?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy hogy mostanában rengeteg termékből selejtet veszek, vagy hogy túlzottan hamar tönkremennek? Igazából nem csak elektronikai cikkekre gondolok hanem minden egyébre. Régen alig fordult velem elő hogy visszamegyek a boltba reklamálni, most meg lassan kezd az életem részévé válni.
2020. dec. 28. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom, a "jó áron" vehetö cuccokat veszed, nem költesz a legalább közepes minöségre, mert "drága", utána meg csodálökozol, hogy nem jó.

Nekem gyakorlatilag soha nem kellett még visszaadni árut az elmúlt 10 évben - pontosabban egyszer egy ruhanemüt, mert elötte nem tudtam, hogy az egyik összetevöre allergiás lettem -, szóval a hiba valahol a vásárlási szokásaidban keresendö. (Nem a felsö kategóriás dolgokról van szó nálam sem, de nem is az akciós terméket veszem)

2020. dec. 28. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Sose fordult meg elo velem ilyen, pedig most rendeztem be egy lakast ujonnan, es telefont is vettem az utobbi 3 honapban.
2020. dec. 28. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyakran veszek “jó árú” termékeket, de drága termékekkel is többször fordult elő velem ilyesmi, pedig vigyázok rá. 50.000Ft-os fülhallgatót is vittem már vissza.
2020. dec. 28. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Mindent kínában csinálnak már, vagy legalábbis távolkeleten.

Nekem is volt egy 25 éves noname flexem amit agyonhasználtunk, még most is menne talán, csak már kopott a kúpkerék, így inkább már kuka. Vettem egy középkategóriást, olyan márkából ami eddig nekem megbízható volt. Kb 10 használat után elkezdett rezonálni és nem felpörögni teljes fordulatra. Csere lett. De ugyanez volt ssd-vel. Vagy pl a napokban vettem egy márkás memóriakártyát. Az életben nem ment nekem ilyen tönkre. Most ez 3 napot élt.

2020. dec. 28. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem egy Samsung fülest (nem a legolcsóbbat), 3 hónap után tönkrement. Vettem nemrég egy HP egeret (ebből sem a legolcsóbbat) az is pár hónap alatt tönkrement. Vettem egy Bosch kávé darálót (abból sem a legolcsóbbat) az is tönkrement.

Éltem a garanciával, gond nélkül kicserélték a termékeket, de csalódáskeltően silány egyes termékek minősége, én nem engedném, hogy az EU-ban minden xart forgalmazzanak...

2020. dec. 28. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!