Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha nem cseréli...

Gabesz077 kérdése:

Mit lehet tenni ha nem cserélik a garanciás készüléket?

Figyelt kérdés

Van egy fél éves hűtőnk ami garanciás. Másfél hónapja tart a nyűglődés. Volt már kint többször egy szerelő, de nem tudott vele mit kezdeni, és mondta hogy majd még jön. De nem jött, és mindig kifogásokat kerestek. Volt olyan is hogy azt mondták telefonon hogy a covid miatt zárva vannak. Mivel fura volt, hogy akkor hogy vették fel én elmentem feléjük és nyitva volta, vagyis átvertek... Gondolom a többi kifogás is ennyire valós. Most az a kifogás, hogy karácsony van, de én ezt november 3.án jeleztem nekik, hogy rossz a készülék.

Mit tehetek?

2020. dec. 22. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
békéltető testület és fogyasztóvédelem
2020. dec. 22. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Gyári garanciást kell venni, tanulópénz volt
2020. dec. 22. 22:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Gyári garancia van rá, de a helyileg kijelőlt Samsung márkaszervizbe kellett mennem, nem volt választás
2020. dec. 22. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor lepj at rajtuk, es valami Samsung üfit keress a panaszoddal
2020. dec. 23. 01:27
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Telefonon vagy írásban jelezd az ÜF felé, hogy legyen nyoma,de ha ennek sem lesz eredménye, akkor fogyasztóvédelem vagy békéltető testület, de ezeknek a feltétele az, hogy előbb írásban kell panaszt tenni a szervíz felé és megvárni a reakciót. Mi a baja amúgy?
2020. dec. 23. 06:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj az ügyfélszolgálatnak egy határozott de számonkérö emailt,hogy mit ígért szervíz.stb , illetve hívd fel az ügyfélszolgálatot telefonon és panaszkodj nekik ,hátha akkor gyorsan és jól és pontosan dolgozik majd szervizes.
2020. dec. 23. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!