Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ment a bojler fél óráig aztán...

Ment a bojler fél óráig aztán kikapcsolt mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most szervizeltem meg a bojlert le vízkőtlenitettem meg vettem bele új tömítéseket, fűtőtestet, hő kioldót, hőfok szabályzót, új vezetékeket.

össze raktam bekapcsoltam és kb fél óráig ment amikor elmentem rá nézni akkor már kikapcsolt állapotban volt automatát nem csapta le vizet nem melegítette fel. a bojler éjszakaira van állítva. de akkor se értem hő kioldó nem oldott ki. 1kw fogyasztott abban a félórában. ötletek?

2020. dec. 22. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak nincs most vezérelt áram? Mert már nem éjszakai mint régen.
2020. dec. 22. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
hát a régi az már kapcsolt is be ha egy kis meleg vizet engedtem és kb mindig
2020. dec. 22. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
melyik hálózatra van rákötve?
2020. dec. 22. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
külön hálózatra van ezen a hálózaton csak a bojler van semmi más.
2020. dec. 22. 17:44
 5/10 Szirty ***** válasza:
100%

Megvizsgálod kap-e feszültséget a készülék.

Ha kap és nem fűt, nincs letekerve a hőfok, nem meleg a víz, akkor a bojlerrel van gond.

Ha nem kap áramot két eset lehetséges.

Kötés megszakadt valahol pl. (ha már a kismegszakítók, Fi relé stb nem kapcsolt le).

Vagy vezérelt áramról üzemel és éppen nem kapcsolták be. Te meg nem vagy elég türelmes hogy várj még egy félnapot hogy kiderüljön...

2020. dec. 22. 17:51
 6/10 anonim ***** válasza:
hőfok szabályzót jól állítottad be?
2020. dec. 22. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ideiglenesen lengőkábellel, dugvillával bedugnám egy közeli konnektorba.

Kideríteni, hogy mi a gond.

2020. dec. 23. 12:00
 8/10 A kérdező kommentje:
így is tettem és a bojler hálózatával lesz a gond, viszont a padláson van az elosztó doboza ott nincs elégve semmi, úgy hogy vagy út közben van szakadás vagy az óránál lesz a gond.
2020. dec. 23. 14:31
 9/10 A kérdező kommentje:
bár nem tudom hogy álló helyben hogy tud elszakadni
2020. dec. 23. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Bármi történhetett. Azt próbáld meg kideríteni, hogy melyik szakasz jó/hibás (kötődoboz előtt/után).
2020. dec. 30. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!