Milyen festékkel festik a karácsonyi izzókat?
a mostanság kapható led-eket eleve színezettből készítik.
Vegyél sima üvegfestéket a hobbyboltban.
Én temperával csináltam még a régi izzókra, amik melegszenek is rendesen.
Izzólámpa lakk kell hozzá. Átlátszó, és hőálló.
Conradnál ugyanezt lehet kapni, ugyanennyiért.
Nem rég újítottam fel vele egy kb. 40 éves fényfüzért. Szép, élénk színei vannak. A lilát nem javaslom egyedül, nem szép lila, inkább bordós-feketésen alig átlátszó.
"Azért tízezerért festéket venni egy kétezer forintos fényfüzérhez elég erős."
Azt feltételezni hogy egy alkalomra egy fényfüzérhez a tízezer forintos 250ml-es kiszerelést választja a két sorral feljebb lévő, 1800Ft-os 20ml-es kiszerelés helyett elég erős!
Nem tudjuk mennyi színt akar használni, nem közölte.
Én nem feltételeztem hogy egyet.
Tudod barátom, nem kétezer forintos füzér. Nincs ára. Ma már újonnan nem kapható. Sőt, izzó sem kapható hozzá olyan formátumú, mint ami ebben van.
És ebben nem a kicsit újabb "retro" izzók voltak, amik gyűrűs mintájúak (ilyenek vannak többségébsn a linkelt izzósorban), hanem az egészen ősrégi hosszanti bordás Tungsram karácsonyfa izzók. Az egész velem egy idős lehet, és nem kívánom pénzbe átszámolni a vele átélt ötven karácsony értékét Forintra. Nekem megért ennyit, és kész. Sőt, még egy lágyindító áramkört is megérte készíteni hozzá, hogy ne égjenek ki az izzók. Nem irígyellek a csak pénzben, nyereség-veszteség, megéri-nem éri meg dimenziói mentén élt életed miatt. Megtehettem volna hogy minden színből egy vödörrel veszek, mert nem számít az ára, csak hogy te is jól érezd magad, és a pénzről legyen szó.
Szerintem alap, hogy ha saját színes égősort akar csinálni, akkor nem egy darab színnel fog dolgozni.
Tehát ott a piros, sárga, zöld, citrom, narancs, kék, az tízezer + szállítás.
Akkor vegyél 5 vödörrel és fesd ki a házad, költs rá tízmilliót.
Más viszont pénzből él és nem fog tízezret költeni egy sima égősorra.
Na menj és lapátold a kaviárt az aranytányérodba, vagy amit a hozzád hasonlók csinálnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!