E-book, e-könyv? Ha az ember vesz egy e-bookot online, akkor hogyan kapja meg? És több eszközön is meg lehet nyitni az e-könyvet?
Pl, ha le van töltve okostelefonra, azután PC-re is rá lehet tenni?
Hogy érkezik meg a megrendelőhöz az e-book?
Nekem meg sosem volt kindlim, de éveken át elég sok könyvet vásároltam az Amazonon, melyeket tableten olvastam. Az Amazonon a szöveg is ez: Deliver to your Kindle or other device
"azt mondjuk nem értem miért akarna"
Én nem akartam a százezres tablet mellé még egy ötvenes Kindlet sem venni, sem hordani.
Kedves 8-as,
Nekem pl. azért kell a laptopra is, mert vannak olyan szakkönyveim, szótáraim, amikkel dolgozom, és ha nem itthonról dolgozom, akkor nem akarom a laptop mellett még a kindle-t is vinni. Vagy éppen egyszerűbb, ha csak egy dolog van bekapcsolva és előttem, mint ha kettő.
Egyébként teljesen igazad van, olvasni sokkal kényelmesebb a kindle képernyőjéről (vagy éppen más olvasóról, csak az meg nekem nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!