Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-book, e-könyv? Ha az ember...

E-book, e-könyv? Ha az ember vesz egy e-bookot online, akkor hogyan kapja meg? És több eszközön is meg lehet nyitni az e-könyvet?

Figyelt kérdés

Pl, ha le van töltve okostelefonra, azután PC-re is rá lehet tenni?

Hogy érkezik meg a megrendelőhöz az e-book?

2020. dec. 11. 21:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg sosem volt kindlim, de éveken át elég sok könyvet vásároltam az Amazonon, melyeket tableten olvastam. Az Amazonon a szöveg is ez: Deliver to your Kindle or other device

"azt mondjuk nem értem miért akarna"

Én nem akartam a százezres tablet mellé még egy ötvenes Kindlet sem venni, sem hordani.

2020. dec. 12. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:
11 ez jogos. bár nem kell 50ezret költeni egy readerre, 20-25ezerből lehet jót venni. de lehet ha nekem is lenne tabletem, nem lenne ebook readerem mellé
2020. dec. 12. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as,

Nekem pl. azért kell a laptopra is, mert vannak olyan szakkönyveim, szótáraim, amikkel dolgozom, és ha nem itthonról dolgozom, akkor nem akarom a laptop mellett még a kindle-t is vinni. Vagy éppen egyszerűbb, ha csak egy dolog van bekapcsolva és előttem, mint ha kettő.

Egyébként teljesen igazad van, olvasni sokkal kényelmesebb a kindle képernyőjéről (vagy éppen más olvasóról, csak az meg nekem nincs)

2020. dec. 12. 18:05
 14/16 anonim ***** válasza:
#12, hát, kétlem, hogy világítósat, nagy felbontással, netán 6 collosnál nagyobbat kapsz húszért...
2020. dec. 12. 18:09
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 nekem nem kell se nagy se világítós, a felbontás se érdekel, nem képeket akarok nézegeni rajta
2020. dec. 12. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
:D
2020. dec. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!