Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 60%os billentyűzet magyarorszá...

60%os billentyűzet magyarországon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok magyarországon (ahol például nem január 29-ére jönne meg, vagy február 20ra) 60%os billentyűzetet? Nézelődtem mindenhol, és sehol sem találtam, gondoltam ide fordulok, megkérdezni, hogy hátha TI tudtok-e nekem segíteni. Anne pro-ra gondoltam, de persze más 60%os is jó, csak én sehol nem találtam magyarországon online boltokba.

#billentyűzet #Magyarország #Anne pro #60% billentyűzet
2020. dec. 5. 04:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Mechanikus billentyűzet | Mechanikus billentyűzetek | Alza.hu

www.alza.hu › ... › Gamer

Translate this page

A mechanikus billentyűzet lelke maga a switch, amely a membrános megoldásokkal szemben összehasonlíthatatlan élményt ... 60 690 Ft áfa nélkül 47 790 Ft.

Legnépszerűbb, legjobb billentyűzetek | Alza.hu

www.alza.hu › ... › Billentyűzetek

Translate this page

3000+ átvételi hely egész Magyarországon Az otthon kellemes melege ... Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, chiclet billentyűk, ... 77 090 Ft áfa nélkül 60 700 Ft ... Videokamerák,; Akciókamerák,; Professzionális,; 360°-os,; Kémkamerák,; Autóba,; IP kamerák,; Drónok,; Tartozékok.

Billentyűzet - Legjobb Billentyűzet Online Vásárlás | Gearbest ...

hu.gearbest.com › billentyűzet-c_11...

Translate this page

... a legjobb Billentyűzet üzleti ajánlatot a Gearbest Magyarország-on, ingyenes szállítással. ... 2,4 g-os ultra vékony optikai vezeték nélküli billentyűzet egér készlet ... RK61 Keys Mechanical Gaming Keyboard 60 százalékos NKRO Bluetooth ...

2020. dec. 7. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!