PS4 Pro vagy Xbox One X? (többi lent)
Sziasztok! Szeretnénk venni vagy egy PS4 Pro-t vagy egy Xbox one X-et. Viszont mivel még nem volt egyik sem, ezért nem tudom, hogy melyik éri meg jobban. Olyan szempontokat nem tudok, hogy:
- Melyiket könnyebb kezelni
- Melyikhez milyen tv szükséges (nemsoká vennénk új tv-t is)
- Melyik a “tartósabb” (nem megy tönkre fél év után)
Ilyen szempontok alapján melyik érné meg jobban? Légyszi ne nézzetek hülyének 😅
Ps4 em személyszerint van ezért ezt tudom inkább ajánlani, elég könnyen, érthetően lehet kezelni. A ps4 szinte minden tv-hez tökéletes+ Szerintem ha ne vered sokat a földhöz akkor akár nagyon sok ideig is működőképes.
+ Az én kedvencem, hogy nállunk 2 tévén is ugyan olyan gyors, tehát nagyon gyors, és még nagyon jó játékok is vannak hozzá.
Örülök ha tudtam segíteni! :)
Szia!
Olyan nincs, hogy jobb, vagy nem jobb, én is csak saját tapasztalatok alapján írok.
Szerintem nagyjából ugyan olyan belül, a küslő design pedig szerintem Te is tudod, hogy melyiknél milyen. (Ha nem, nézz utána).
Én inkább PS párti vagyok, a menü könnyen kezelhető, és a kontroller is sokkal kényelmesebb (szerintem), mint az Xbox kontroller.
Ha a TV-n van HDMI, akkor már is jó. A mai összes TV-n szinte van, szóval szerintem ha nem a nagyszüleidtől örökölt TV-n játszol, akkor jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!