Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen notebook ot vegyek?...

Milyen notebook ot vegyek? 250 ezer Ft-ot szánok rá, ebből szeretném a maximumot kihozni. Tanuláshoz kellene elsődlegesen. Szép letisztult dizájnja legyen, legalább 256 GB SSD vel szeretném, de ha 512 az se baj.Többen az Asus Vivobook ot ajánlották.

Figyelt kérdés

2020. nov. 23. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Jók a vivo-k de szürj rá kb 8 gb ram és 256 ssd-re árukeresőn, nincs sok választék és sok különbség, utána válassz ki 2-3 fajtát és arra kérdezz rá (pl procijuk milyen vagy a videó kártyájuk)
2020. nov. 23. 18:53
 2/4 anonim válasza:
Én Asus Zenbookot vettem pár hete, 275 ezerért, nagyon elégedett vagyok vele. Kb ugyanezekre használom én is
2020. nov. 23. 19:13
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

csak mert sok helyen kapni de eleg draga:

[link]

[link]

erdekes:

[link]

amugy Asus Flip ek is jok

vagy mas olyan laptopok amiket 360 fokban kihajthatsz es erintokepernyosek, vagyis Tablet te tudod athajtani, illetve megall mint egy kep, fenykeptarto

2020. nov. 23. 19:52
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

[link]

meg sok egyeb lenne

HP ProBook ok is pl.

2020. nov. 23. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!